Leasing en verhuur

Laatste update:

Boxsons en Indulease fuseren

Ton Pennings (l), operationeel directeur van Boxsons en Niels van Doorn (r), dga van Indulease gaan samen verder. (Foto: Indulease)

De leasebedrijven Boxsons en Indulease fuseren; de nieuwe combinatie gaat verder onder de naam Boxsons.

Beide bedrijven denken hiermee hun slagkracht en marktpositie te kunnen vergroten, zo melden ze in een persbericht. Door het samengaan is een leasebedrijf ontstaan met een wagenpark van ruim 900 auto’s, 650 vanuit Boxsons en 275 vanuit Indulease. De naam Indulease verdwijnt hiermee; de twee medewerkers van het bedrijf gaan mee in de overname en verhuizen naar de vestiging van Boxsons in Sint-Oedenrode.

Boxsons profileert zich als een onafhankelijk, niet merkgebonden leasemaatschappij met personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, shortlease en autoverhuur en richt zich voornamelijk op de mkb-markt. “De samenwerking met Indulease biedt enorme potentie”, aldus Ton Pennings, operationeel directeur Boxsons. “Niet alleen kunnen wij met de komst van Indulease ons dienstenpakket verder uitbreiden, dit betekent ook extra inkoopvoordelen waar onze klanten weer van kunnen profiteren.”

Volgens Niels van Doorn, voormalig dga van indulease, is het samengaan een goede gelegenheid om verder te kunnen groeien. “Zo’n samenwerking ga je weloverwogen aan”, aldus Van Doorn, die binnen de nieuwe combinatie commercieel directeur wordt.

Boxsons en Indulease fuseren | Fleet&Mobility

Boxsons en Indulease fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Ton Pennings (l), operationeel directeur van Boxsons en Niels van Doorn (r), dga van Indulease gaan samen verder. (Foto: Indulease)

Beide bedrijven denken hiermee hun slagkracht en marktpositie te kunnen vergroten, zo melden ze in een persbericht. Door het samengaan is een leasebedrijf ontstaan met een wagenpark van ruim 900 auto’s, 650 vanuit Boxsons en 275 vanuit Indulease. De naam Indulease verdwijnt hiermee; de twee medewerkers van het bedrijf gaan mee in de overname en verhuizen naar de vestiging van Boxsons in Sint-Oedenrode.

Boxsons profileert zich als een onafhankelijk, niet merkgebonden leasemaatschappij met personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, shortlease en autoverhuur en richt zich voornamelijk op de mkb-markt. “De samenwerking met Indulease biedt enorme potentie”, aldus Ton Pennings, operationeel directeur Boxsons. “Niet alleen kunnen wij met de komst van Indulease ons dienstenpakket verder uitbreiden, dit betekent ook extra inkoopvoordelen waar onze klanten weer van kunnen profiteren.”

Volgens Niels van Doorn, voormalig dga van indulease, is het samengaan een goede gelegenheid om verder te kunnen groeien. “Zo’n samenwerking ga je weloverwogen aan”, aldus Van Doorn, die binnen de nieuwe combinatie commercieel directeur wordt.