Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De finalisten worden nog onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden op basis van een door hen uitgebracht rapport aan de tand gevoeld door een vakjury bestaande uit oud-winnaars Jaco Remijn (Broekhuis Groep) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Sander Jansen (winnaar Automotive Talent of the Year 2015-2016).

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het exclusieve Automotive Gala op 26 januari 2018.

Lees meer op Automotive Management.

Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year | Fleet&Mobility

Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De finalisten worden nog onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden op basis van een door hen uitgebracht rapport aan de tand gevoeld door een vakjury bestaande uit oud-winnaars Jaco Remijn (Broekhuis Groep) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Sander Jansen (winnaar Automotive Talent of the Year 2015-2016).

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het exclusieve Automotive Gala op 26 januari 2018.

Lees meer op Automotive Management.