Leasing en verhuur

Laatste update:

Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year

Leasemaatschappij Hiltermann Lease Groep is samen met dealerholding Autohaag Zeeuw en Fource Automotive Source (voorheen Sator) doorgedrongen tot de finale van de Innovam-RDC Automotive Company of the Year 2017-2018. 

De finalisten worden nog onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden op basis van een door hen uitgebracht rapport aan de tand gevoeld door een vakjury bestaande uit oud-winnaars Jaco Remijn (Broekhuis Groep) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Sander Jansen (winnaar Automotive Talent of the Year 2015-2016).

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het exclusieve Automotive Gala op 26 januari 2018.

Lees meer op Automotive Management.

Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Hiltermann Lease Groep in finale Automotive Company of the Year

Leasemaatschappij Hiltermann Lease Groep is samen met dealerholding Autohaag Zeeuw en Fource Automotive Source (voorheen Sator) doorgedrongen tot de finale van de Innovam-RDC Automotive Company of the Year 2017-2018. 

De finalisten worden nog onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden op basis van een door hen uitgebracht rapport aan de tand gevoeld door een vakjury bestaande uit oud-winnaars Jaco Remijn (Broekhuis Groep) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Sander Jansen (winnaar Automotive Talent of the Year 2015-2016).

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het exclusieve Automotive Gala op 26 januari 2018.

Lees meer op Automotive Management.