Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Hiltermann Lease stelt nieuwe cfo aan

Susan Wan. (Foto: Hiltermann)

Hiltermann Lease Groep heeft in het eerste half jaar van 2020 een groei van 12 procent gerealiseerd in aantallen contracten, daarmee steeg de balans tot ruim € 570 miljoen.

Eerder al meldde directeur Michel Akerboom te verwachten dat het bedrijf ook in omzet zal groeien, maar het bedrijf verwacht nog wel extra druk op de cijfers door de ontwikkelingen van de coronapandemie.

Verder maakt het bedrijf bekend dat Susan Wan per 1 juli als cfo is aangesteld. Zij gaat de financiering van de verdere groei vormgeven. “Hiltermann Lease heeft een dermate omvang bereikt dat het logisch en efficiënt is om de kapitaalstructuur verder te optimaliseren en om diversificatie aan te brengen in de financieringsbasis”, aldus Wan.

Susan Wan werkte eerder bij onder andere Dynamic Credit en Leaseplan. Haar ervaring met het aanwenden van diverse financieringsbronnen maakt haar een waardevolle toevoeging aan de directie van Hiltermann Lease Groep, meldt Akerboom.

Lees meer op Automotive-online.nl.

Hiltermann Lease stelt nieuwe cfo aan | Fleet&Mobility

Hiltermann Lease stelt nieuwe cfo aan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Susan Wan. (Foto: Hiltermann)

Eerder al meldde directeur Michel Akerboom te verwachten dat het bedrijf ook in omzet zal groeien, maar het bedrijf verwacht nog wel extra druk op de cijfers door de ontwikkelingen van de coronapandemie.

Verder maakt het bedrijf bekend dat Susan Wan per 1 juli als cfo is aangesteld. Zij gaat de financiering van de verdere groei vormgeven. “Hiltermann Lease heeft een dermate omvang bereikt dat het logisch en efficiënt is om de kapitaalstructuur verder te optimaliseren en om diversificatie aan te brengen in de financieringsbasis”, aldus Wan.

Susan Wan werkte eerder bij onder andere Dynamic Credit en Leaseplan. Haar ervaring met het aanwenden van diverse financieringsbronnen maakt haar een waardevolle toevoeging aan de directie van Hiltermann Lease Groep, meldt Akerboom.

Lees meer op Automotive-online.nl.