Leasing en verhuur

Hyundai levert deelauto’s aan Ameland

Afgelopen week zijn de vier Hyundai’s door burgemeester Albert de Hoop van Ameland samen met de directie van de vakantieparken in ontvangst genomen. Foto: Hyundai

Importeur Hyundai Nederland heeft vier Ioniqs geleverd aan Ameland, twee vol elektrische varianten en twee hybrides. De voertuigen worden op twee vakantieparken gestationeerd en kunnen door toeristen gratis worden gebruikt.

Dat meldt de importeur. Hyundai levert de auto’s kosteloos.

Met de levering van de duurzame Hyundai’s aan Ameland zet Hyundai in korte tijd een nieuw car sharing-project op. Begin oktober werd in Amsterdam al een autodeelprogramma gelanceerd. In de hoofdstad worden honderd volledig elektrische Hyundai’s dagelijks gebruikt. Wie in Amsterdam een Hyundai Ioniq wil boeken, gebruikt een app. Op Ameland kunnen toeristen de Hyundai’s gebruiken als zij een vakantie op de parken Klein Vaarwater of Camping Roosdunen hebben geboekt.

 

Hyundai levert deelauto’s aan Ameland | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Hyundai levert deelauto’s aan Ameland

Afgelopen week zijn de vier Hyundai’s door burgemeester Albert de Hoop van Ameland samen met de directie van de vakantieparken in ontvangst genomen. Foto: Hyundai

Importeur Hyundai Nederland heeft vier Ioniqs geleverd aan Ameland, twee vol elektrische varianten en twee hybrides. De voertuigen worden op twee vakantieparken gestationeerd en kunnen door toeristen gratis worden gebruikt.

Dat meldt de importeur. Hyundai levert de auto’s kosteloos.

Met de levering van de duurzame Hyundai’s aan Ameland zet Hyundai in korte tijd een nieuw car sharing-project op. Begin oktober werd in Amsterdam al een autodeelprogramma gelanceerd. In de hoofdstad worden honderd volledig elektrische Hyundai’s dagelijks gebruikt. Wie in Amsterdam een Hyundai Ioniq wil boeken, gebruikt een app. Op Ameland kunnen toeristen de Hyundai’s gebruiken als zij een vakantie op de parken Klein Vaarwater of Camping Roosdunen hebben geboekt.