Hyundai levert deelauto’s aan Ameland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Afgelopen week zijn de vier Hyundai’s door burgemeester Albert de Hoop van Ameland samen met de directie van de vakantieparken in ontvangst genomen. Foto: Hyundai

Dat meldt de importeur. Hyundai levert de auto’s kosteloos.

Met de levering van de duurzame Hyundai’s aan Ameland zet Hyundai in korte tijd een nieuw car sharing-project op. Begin oktober werd in Amsterdam al een autodeelprogramma gelanceerd. In de hoofdstad worden honderd volledig elektrische Hyundai’s dagelijks gebruikt. Wie in Amsterdam een Hyundai Ioniq wil boeken, gebruikt een app. Op Ameland kunnen toeristen de Hyundai’s gebruiken als zij een vakantie op de parken Klein Vaarwater of Camping Roosdunen hebben geboekt.

 

Hyundai levert deelauto’s aan Ameland | Fleet&Mobility

Hyundai levert deelauto’s aan Ameland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Afgelopen week zijn de vier Hyundai’s door burgemeester Albert de Hoop van Ameland samen met de directie van de vakantieparken in ontvangst genomen. Foto: Hyundai

Dat meldt de importeur. Hyundai levert de auto’s kosteloos.

Met de levering van de duurzame Hyundai’s aan Ameland zet Hyundai in korte tijd een nieuw car sharing-project op. Begin oktober werd in Amsterdam al een autodeelprogramma gelanceerd. In de hoofdstad worden honderd volledig elektrische Hyundai’s dagelijks gebruikt. Wie in Amsterdam een Hyundai Ioniq wil boeken, gebruikt een app. Op Ameland kunnen toeristen de Hyundai’s gebruiken als zij een vakantie op de parken Klein Vaarwater of Camping Roosdunen hebben geboekt.