Italiaanse FCA-captive vestigt in Nederland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Leasys introduceert in ons land ook een private lease- en mkb-leaseproduct. (Foto: Leasys)

Dat meldt FCA Bank vandaag.

FCA Capital is de lease- en financieringsmaatschappij van de importeur. Luc Griffioen is aangesteld als algemeen directeur van Leasys Nederland. Hij was de voormalige manager lease bij FCA Capital Nederland. Hij legt uit dat het gaat om een afsplitsing. “De financieringsactiviteiten blijven bij FCA Capital en de leaseactiviteiten gaan over naar Leasys.”

Het gaat om 2.000 leasecontracten.

Lees verder op Automotive Management.

Italiaanse FCA-captive vestigt in Nederland | Fleet&Mobility

Italiaanse FCA-captive vestigt in Nederland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Leasys introduceert in ons land ook een private lease- en mkb-leaseproduct. (Foto: Leasys)

Dat meldt FCA Bank vandaag.

FCA Capital is de lease- en financieringsmaatschappij van de importeur. Luc Griffioen is aangesteld als algemeen directeur van Leasys Nederland. Hij was de voormalige manager lease bij FCA Capital Nederland. Hij legt uit dat het gaat om een afsplitsing. “De financieringsactiviteiten blijven bij FCA Capital en de leaseactiviteiten gaan over naar Leasys.”

Het gaat om 2.000 leasecontracten.

Lees verder op Automotive Management.