Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Miranda de Bruin

De Bruin is afkomstig van Santander waar ze de afgelopen vijf jaar head of automotive was. 

Het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij helpt autobedrijven om samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen autobedrijven hun mobiliteitsconsumenten via Bovemij een autofinanciering aanbieden.

“Miranda heeft veel ervaring in de automotive branche en snapt onze branche. En ze heeft veel kennis van leasing en financieringen. Bij Bovemij komen haar twee expertises echt samen”, zegt Bovemij-cco Mas van Steenis. 

“Inhoudelijk begin ik wel echt aan een nieuwe uitdaging; het business model van Bovemij Financieringen is anders dan ik gewend ben. Waar Santander automerken ondersteunt, helpt Bovemij autobedrijven. Dat brengt voor mij nieuw elan met zich mee: een nieuwe dynamiek en een nieuwe manier van werken”, stelt de Bruin.

De aanstelling van Miranda de Bruin is onder voorbehoud van akkoord door de AFM.

Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen | Fleet&Mobility

Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Miranda de Bruin

De Bruin is afkomstig van Santander waar ze de afgelopen vijf jaar head of automotive was. 

Het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij helpt autobedrijven om samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen autobedrijven hun mobiliteitsconsumenten via Bovemij een autofinanciering aanbieden.

“Miranda heeft veel ervaring in de automotive branche en snapt onze branche. En ze heeft veel kennis van leasing en financieringen. Bij Bovemij komen haar twee expertises echt samen”, zegt Bovemij-cco Mas van Steenis. 

“Inhoudelijk begin ik wel echt aan een nieuwe uitdaging; het business model van Bovemij Financieringen is anders dan ik gewend ben. Waar Santander automerken ondersteunt, helpt Bovemij autobedrijven. Dat brengt voor mij nieuw elan met zich mee: een nieuwe dynamiek en een nieuwe manier van werken”, stelt de Bruin.

De aanstelling van Miranda de Bruin is onder voorbehoud van akkoord door de AFM.