Leaseplan blaast beursgang af

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Leaseplan blaast beursgang af. (Foto: Leaseplan)

Leasemaatschappij Leaseplan ziet af van de voorgenomen beursgang, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens het bedrijf vinden aandeelhouders de huidige marktomstandigheden te slecht en onzeker om het bedrijf nu naar de beurs te brengen.

Het is voor de tweede keer dit jaar dat Leaseplan beslist om de beursgang uit te stellen. Als alles volgens de voorgenomen plannen was verlopen, was het bedrijf deze of volgende maand aan de beurs genoteerd. Eerder deze maand werd de waarde van het leasebedrijf nog op 7,5 miljard euro geschat, meldt persbureau Bloomberg.

Lees op Automotive Management meer over het afblazen van de beursgang.

Leaseplan blaast beursgang af | Fleet&Mobility

Leaseplan blaast beursgang af

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Leaseplan blaast beursgang af. (Foto: Leaseplan)

Leasemaatschappij Leaseplan ziet af van de voorgenomen beursgang, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens het bedrijf vinden aandeelhouders de huidige marktomstandigheden te slecht en onzeker om het bedrijf nu naar de beurs te brengen.

Het is voor de tweede keer dit jaar dat Leaseplan beslist om de beursgang uit te stellen. Als alles volgens de voorgenomen plannen was verlopen, was het bedrijf deze of volgende maand aan de beurs genoteerd. Eerder deze maand werd de waarde van het leasebedrijf nog op 7,5 miljard euro geschat, meldt persbureau Bloomberg.

Lees op Automotive Management meer over het afblazen van de beursgang.