Miel Horsten nieuwe directeur ALD Automotive Benelux

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Miel Horsten. (Foto: ALD Automotive)

Miel Horsten is vanaf 1 januari 2019 de regionaal directeur voor de Benelux regio bij leasemaatschappij ALD. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn functie als algemeen directeur ALD Automotive BelgiĆ«. Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen. Dat maakt de leasemaatschappij vanavond bekend.

Bal blijft wel actief als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van het leasebedrijf in Nederland. Horsten werkt al sinds 1999 bij ALD Automotive. Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur ALD Automotive Nederland al over aan Jeroen Kruisweg.

Miel Horsten nieuwe directeur ALD Automotive Benelux | Fleet&Mobility

Miel Horsten nieuwe directeur ALD Automotive Benelux

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Miel Horsten. (Foto: ALD Automotive)

Miel Horsten is vanaf 1 januari 2019 de regionaal directeur voor de Benelux regio bij leasemaatschappij ALD. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn functie als algemeen directeur ALD Automotive BelgiĆ«. Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen. Dat maakt de leasemaatschappij vanavond bekend.

Bal blijft wel actief als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van het leasebedrijf in Nederland. Horsten werkt al sinds 1999 bij ALD Automotive. Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur ALD Automotive Nederland al over aan Jeroen Kruisweg.