Van Muyden van Business Lease naar zelfstandig consultant

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Muyden begint voor zichzelf. (Foto: Business Lease)

Robbert van Muyden, voormalig directeur International Sales en Marketing van Business Lease Group, is een zelfstandige consultancy gestart met de naam Fleet&Mobility Ace. Dat meldt hij aan Automotive. Van Muyden werkte twaalf jaar bij de leasemaatschappij, waarvan de Nederlandse tak gaat fuseren met Terberg. De salesactiviteiten in Centraal Europa blijven wel onder Business Lease vlag opereren, maar zullen lokaal aangestuurd  worden. “Ik voelde persoonlijk niet voor een verhuizing naar bijvoorbeeld Praag, dat is mede de reden geweest voor mijn vertrek.”

Van Muyden Van Muyden richt zich met zijn nieuwe bedrijf op advies aan grotere bedrijven op het gebied van mobiliteit en vlootbeheer. Daarnaast is hij actief als Interim Manager op het gebied van strategie en executive management.

Van Muyden van Business Lease naar zelfstandig consultant | Fleet&Mobility

Van Muyden van Business Lease naar zelfstandig consultant

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Muyden begint voor zichzelf. (Foto: Business Lease)

Robbert van Muyden, voormalig directeur International Sales en Marketing van Business Lease Group, is een zelfstandige consultancy gestart met de naam Fleet&Mobility Ace. Dat meldt hij aan Automotive. Van Muyden werkte twaalf jaar bij de leasemaatschappij, waarvan de Nederlandse tak gaat fuseren met Terberg. De salesactiviteiten in Centraal Europa blijven wel onder Business Lease vlag opereren, maar zullen lokaal aangestuurd  worden. “Ik voelde persoonlijk niet voor een verhuizing naar bijvoorbeeld Praag, dat is mede de reden geweest voor mijn vertrek.”

Van Muyden Van Muyden richt zich met zijn nieuwe bedrijf op advies aan grotere bedrijven op het gebied van mobiliteit en vlootbeheer. Daarnaast is hij actief als Interim Manager op het gebied van strategie en executive management.