Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasingmodel verdwijnt’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

De verhuurmarkt kreeg harde klappen door de coronacrisis, maar desondanks besloot Sixt in Nederland het deelautoconcept Sixt Share uit te rollenKaren van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux, vertelt in de Automotive Livestream waarom en kijkt daarbij vooruit naar de toekomst van de autoverhuur en mobiliteit. 

De Livestream is hieronder te zien, of via Youtube.

Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasingmodel verdwijnt’ | Fleet&Mobility

Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasingmodel verdwijnt’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

De verhuurmarkt kreeg harde klappen door de coronacrisis, maar desondanks besloot Sixt in Nederland het deelautoconcept Sixt Share uit te rollenKaren van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux, vertelt in de Automotive Livestream waarom en kijkt daarbij vooruit naar de toekomst van de autoverhuur en mobiliteit. 

De Livestream is hieronder te zien, of via Youtube.