Leasing en verhuur

Christel Reynaerts nieuwe ceo BMW Financial Services België

Christel Reynaerts wordt per 1 januari ceo BMW Financial Service België. (Foto: Alphabet)

Christel Reynaerts wordt per 1 januari 2022 de nieuwe ceo van BMW Financial Services België. Zo bevestigt Reynaerts aan Automotive. Reynaerts volgt Irek Nogalski, die ceo van BMW Financial Services in Tjechië wordt. 

Reynaerts is sinds 2017 ceo bij Alphabet Nederland en was daarvoor als ceo werkzaam voor Belux. Reynaerts begon haar carrière in 2005 bij BMW Groep, moederbedrijf van Alphabet, en was onder meer general manager International Sales and Key Account Management bij Alphabet International en head Commercial Finance bij BMW Financial Services en head International Corporate Sales bij BMW Group.

Eerder werd al aangekondigd dat Alphabet en BMW Financial Service, beide onderdeel van BMW, in Nederland gaan fuseren. Nick Brownrigg, de huidige ceo van Alphabet UK, volgt Reynaerts op.

Christel Reynaerts nieuwe ceo BMW Financial Services België | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Christel Reynaerts nieuwe ceo BMW Financial Services België

Christel Reynaerts wordt per 1 januari ceo BMW Financial Service België. (Foto: Alphabet)

Christel Reynaerts wordt per 1 januari 2022 de nieuwe ceo van BMW Financial Services België. Zo bevestigt Reynaerts aan Automotive. Reynaerts volgt Irek Nogalski, die ceo van BMW Financial Services in Tjechië wordt. 

Reynaerts is sinds 2017 ceo bij Alphabet Nederland en was daarvoor als ceo werkzaam voor Belux. Reynaerts begon haar carrière in 2005 bij BMW Groep, moederbedrijf van Alphabet, en was onder meer general manager International Sales and Key Account Management bij Alphabet International en head Commercial Finance bij BMW Financial Services en head International Corporate Sales bij BMW Group.

Eerder werd al aangekondigd dat Alphabet en BMW Financial Service, beide onderdeel van BMW, in Nederland gaan fuseren. Nick Brownrigg, de huidige ceo van Alphabet UK, volgt Reynaerts op.