Leasing en verhuur

BNP Paribas en Arval financieringspartner Jaguar Land Rover

De samenwerking start in 2023. (Foto: Shutterstock)

BNP Paribas en Jaguar Land Rover zijn een samenwerking aangegaan. BNP Paribas en dochter Arval bieden financiële dienstverlening aan dealers en klanten van de fabrikant. Dat melden beide partijen vandaag. 

Het doel is om vanaf 2023 (dan moet de samenwerking van start gaan) een volledig aanbod aan financieringsoplossingen aan te bieden aan het dealernetwerk en de klanten van Jaguar Land Rover, zoals voorraadfinanciering (stock financing), reguliere leningen, lease-to-purchase, langetermijnlease en verzekeringsproducten.

BNP richt zich op de financiering terwijl Arval partner wordt voor leasing en wagenparkbeheer.  

De samenwerking omvat negen markten waaronder Nederland. In Nederland is Land Rover Financial Services, een dochter van FCA Capital, de huidige partner. FCA Capital is onderdeel van Stellantis, dat ook samenwerkt met BNP

BNP Paribas en Arval financieringspartner Jaguar Land Rover | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

BNP Paribas en Arval financieringspartner Jaguar Land Rover

De samenwerking start in 2023. (Foto: Shutterstock)

BNP Paribas en Jaguar Land Rover zijn een samenwerking aangegaan. BNP Paribas en dochter Arval bieden financiële dienstverlening aan dealers en klanten van de fabrikant. Dat melden beide partijen vandaag. 

Het doel is om vanaf 2023 (dan moet de samenwerking van start gaan) een volledig aanbod aan financieringsoplossingen aan te bieden aan het dealernetwerk en de klanten van Jaguar Land Rover, zoals voorraadfinanciering (stock financing), reguliere leningen, lease-to-purchase, langetermijnlease en verzekeringsproducten.

BNP richt zich op de financiering terwijl Arval partner wordt voor leasing en wagenparkbeheer.  

De samenwerking omvat negen markten waaronder Nederland. In Nederland is Land Rover Financial Services, een dochter van FCA Capital, de huidige partner. FCA Capital is onderdeel van Stellantis, dat ook samenwerkt met BNP