Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
foto: Sixt

De uitvoering die Sixt beschikbaar stelt voor de verhuur is een automaat met een 245 pk benzinemotor. “We verwachten dat dit type goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Bij grote vraag zullen we ons aanbod aan Porsches mogelijk verder uitbreiden. De samenwerking met leverancier Pon verliep perfect en smaakt naar meer”, aldus Sybren Mensink, operationeel directeur Sixt Benelux.

Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot | Fleet&Mobility

Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
foto: Sixt

De uitvoering die Sixt beschikbaar stelt voor de verhuur is een automaat met een 245 pk benzinemotor. “We verwachten dat dit type goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Bij grote vraag zullen we ons aanbod aan Porsches mogelijk verder uitbreiden. De samenwerking met leverancier Pon verliep perfect en smaakt naar meer”, aldus Sybren Mensink, operationeel directeur Sixt Benelux.