Leasing en verhuur

Laatste update:

Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot

foto: Sixt

Sixt Nederland heeft de Porsche Macan aan zijn verhuurvloot toegevoegd. De premium auto is bij zeven Sixt-vestigingen in de regio Amsterdam-Schiphol te reserveren vanaf bijna 255 euro per dag.

De uitvoering die Sixt beschikbaar stelt voor de verhuur is een automaat met een 245 pk benzinemotor. “We verwachten dat dit type goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Bij grote vraag zullen we ons aanbod aan Porsches mogelijk verder uitbreiden. De samenwerking met leverancier Pon verliep perfect en smaakt naar meer”, aldus Sybren Mensink, operationeel directeur Sixt Benelux.

Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Sixt Nederland voegt Porsche Macan toe aan vloot

foto: Sixt

Sixt Nederland heeft de Porsche Macan aan zijn verhuurvloot toegevoegd. De premium auto is bij zeven Sixt-vestigingen in de regio Amsterdam-Schiphol te reserveren vanaf bijna 255 euro per dag.

De uitvoering die Sixt beschikbaar stelt voor de verhuur is een automaat met een 245 pk benzinemotor. “We verwachten dat dit type goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Bij grote vraag zullen we ons aanbod aan Porsches mogelijk verder uitbreiden. De samenwerking met leverancier Pon verliep perfect en smaakt naar meer”, aldus Sybren Mensink, operationeel directeur Sixt Benelux.