ALD integreert MaaS-aanbod Tranzer in eigen app

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: ALD)

ALD Automotive gaat het reisaanbod van het Amersfoortse bedrijf Tranzer in de ALD Move-app integreren. Dat laat ALD in een verklaring weten. 

Tranzer heeft een app ontwikkeld waarmee reizigers tickets kunnen kopen voor openbaar vervoer, of een taxi, deelauto of fiets kunnen boeken. De functionaliteit van de app kan ook worden geïntegreerd in bestaande reisapps van derden.

Inmiddels heeft Tranzer samenwerkingen met ruim 35 aanbieders van zowel ov als deelmobiliteit in binnen- en buitenland. ALD, dat begin dit jaar Leaseplan overnam, maakt nu gebruik van deze samenwerkingen door Tranzer te integreren in ALD Move zodat medewerkers in de eigen app openbaar vervoer en andere mobiliteitsdiensten kunnen afnemen. 

Meer dan een leaseauto

Meerten van Hooijdonk, product owner van ALD: “Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers meer kunnen bieden dan een leaseauto. Niet alleen is dat in het belang van medewerkers die meer keuzevrijheid en flexibiliteit willen. Het draagt ook bij aan de doelen die organisaties hebben om de kosten te verlagen en de CO2-uitstoot te reduceren.”

“Vanuit Tranzer zien wij al langere tijd een sterke toename in de vraag naar een modaliteiten-mix voor zakelijk vervoer. Uit resultaten blijkt dat 60 procent van de gebruikers hierdoor echt hun reisgedrag aanpast en vaker de auto laat staan om een duurzamere en goedkopere manier van vervoer te nemen,” zegt Paul Rooijmans, oprichter van Tranzer.

ALD integreert MaaS-aanbod Tranzer in eigen app | Fleet&Mobility

ALD integreert MaaS-aanbod Tranzer in eigen app

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: ALD)

ALD Automotive gaat het reisaanbod van het Amersfoortse bedrijf Tranzer in de ALD Move-app integreren. Dat laat ALD in een verklaring weten. 

Tranzer heeft een app ontwikkeld waarmee reizigers tickets kunnen kopen voor openbaar vervoer, of een taxi, deelauto of fiets kunnen boeken. De functionaliteit van de app kan ook worden geïntegreerd in bestaande reisapps van derden.

Inmiddels heeft Tranzer samenwerkingen met ruim 35 aanbieders van zowel ov als deelmobiliteit in binnen- en buitenland. ALD, dat begin dit jaar Leaseplan overnam, maakt nu gebruik van deze samenwerkingen door Tranzer te integreren in ALD Move zodat medewerkers in de eigen app openbaar vervoer en andere mobiliteitsdiensten kunnen afnemen. 

Meer dan een leaseauto

Meerten van Hooijdonk, product owner van ALD: “Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers meer kunnen bieden dan een leaseauto. Niet alleen is dat in het belang van medewerkers die meer keuzevrijheid en flexibiliteit willen. Het draagt ook bij aan de doelen die organisaties hebben om de kosten te verlagen en de CO2-uitstoot te reduceren.”

“Vanuit Tranzer zien wij al langere tijd een sterke toename in de vraag naar een modaliteiten-mix voor zakelijk vervoer. Uit resultaten blijkt dat 60 procent van de gebruikers hierdoor echt hun reisgedrag aanpast en vaker de auto laat staan om een duurzamere en goedkopere manier van vervoer te nemen,” zegt Paul Rooijmans, oprichter van Tranzer.