Amanda Rasch managing director Benelux bij DKV Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Amanda Rasch. (Foto: DKV)

Ze volgt Pieter van Wel op. Van Wel keert als ceo terug naar zijn oude werkgever Remobis, een zusterorganisatie van DKV Mobility. Amanda Rasch rapporteert aan Guillaume Cunty, sales direct West-Europa bij DKV Mobility.

Rasch studeerde af als transporteconoom en socioloog aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aangevuld met een Executive MBA bij Tias. Ze begon haar carrière als consultant in de transport- en logistiekbranche en werkte onder andere aan verschillende projecten voor de Europese Unie. Later bekleedde ze legio posities bij verschillende (medische) IT- en softwarebedrijven. Ze was als laatst werkzaam als CTO bij softwaremaker Woodwing.

DKV Mobility is al meer dan 90 jaar een Europese B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg. Het bedrijf ondersteunt organisaties met alle essentiële diensten en processen op het gebied van mobiliteit, zoals tol, elektrisch laden, fossiele brandstof, btw-restitutie en service onderweg. Rasch zal zich binnen DKV Mobility richten op de verdere ontwikkeling van de dienstverlening.

Amanda Rasch managing director Benelux bij DKV Mobility | Fleet&Mobility

Amanda Rasch managing director Benelux bij DKV Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Amanda Rasch. (Foto: DKV)

Ze volgt Pieter van Wel op. Van Wel keert als ceo terug naar zijn oude werkgever Remobis, een zusterorganisatie van DKV Mobility. Amanda Rasch rapporteert aan Guillaume Cunty, sales direct West-Europa bij DKV Mobility.

Rasch studeerde af als transporteconoom en socioloog aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aangevuld met een Executive MBA bij Tias. Ze begon haar carrière als consultant in de transport- en logistiekbranche en werkte onder andere aan verschillende projecten voor de Europese Unie. Later bekleedde ze legio posities bij verschillende (medische) IT- en softwarebedrijven. Ze was als laatst werkzaam als CTO bij softwaremaker Woodwing.

DKV Mobility is al meer dan 90 jaar een Europese B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg. Het bedrijf ondersteunt organisaties met alle essentiële diensten en processen op het gebied van mobiliteit, zoals tol, elektrisch laden, fossiele brandstof, btw-restitutie en service onderweg. Rasch zal zich binnen DKV Mobility richten op de verdere ontwikkeling van de dienstverlening.