Infrastructuur Overig

Laatste update:

DKV Mobility lanceert kaart voor alternatieve brandstoffen

Future Fuel Card biedt korting voor geselecteerde alternatieve brandstoffen en omvat CO2-compensatie.

DKV Mobility, een Europees B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg, lanceert de Future Fuel Card. Dit is een brandstof- en dienstenkaart speciaal voor alternatieve brandstoffen. De kaart biedt een korting van 2 cent bruto per liter/per kilo (waterstof) voor geselecteerde alternatieve brandstoffen om de overstap naar alternatieve brandstoffen verder te stimuleren.

“We lanceren de Future Fuel Card, omdat we een veel grotere vraag naar alternatieve brandstoffen voorzien. Met de kaart willen we wagenparkbeheerders ondersteunen in de overgang naar duurzame mobiliteit door hen een speciale leveringsoplossing te bieden die CO2-compensatie omvat”, zegt Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.  

Alternatieve brandstoffen

De geselecteerde brandstoffen van de Future Fuel Card zijn CNG (aardgas), bio-ethanol, biodiesel, waterstof en HVO/R33 (vol- of halfsynthetische dieselbrandstof). De Future Fuel Card zal CO2-compensatie omvatten door het promoten van gouden standaard gecertificeerde CO2-compensatieprojecten via DKV Mobility’s partner myclimate.

Klanten van DKV Mobility die de Future Fuel Card gebruiken, hebben toegang tot het volledige netwerk van DKV Mobility, inclusief alle relevante diensten in alle landen. De kaart zal in eerste instantie beschikbaar zijn in Denemarken, Zweden en de Benelux-landen. De uitbreiding van dit aanbod naar andere landen is in voorbereiding.

Het bedrijf kondigde recent een uitbreiding van zijn laadnetwerk aan.

DKV Mobility lanceert kaart voor alternatieve brandstoffen | Fleet&Mobility

DKV Mobility lanceert kaart voor alternatieve brandstoffen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

DKV Mobility, een Europees B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg, lanceert de Future Fuel Card. Dit is een brandstof- en dienstenkaart speciaal voor alternatieve brandstoffen. De kaart biedt een korting van 2 cent bruto per liter/per kilo (waterstof) voor geselecteerde alternatieve brandstoffen om de overstap naar alternatieve brandstoffen verder te stimuleren.

“We lanceren de Future Fuel Card, omdat we een veel grotere vraag naar alternatieve brandstoffen voorzien. Met de kaart willen we wagenparkbeheerders ondersteunen in de overgang naar duurzame mobiliteit door hen een speciale leveringsoplossing te bieden die CO2-compensatie omvat”, zegt Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.  

Alternatieve brandstoffen

De geselecteerde brandstoffen van de Future Fuel Card zijn CNG (aardgas), bio-ethanol, biodiesel, waterstof en HVO/R33 (vol- of halfsynthetische dieselbrandstof). De Future Fuel Card zal CO2-compensatie omvatten door het promoten van gouden standaard gecertificeerde CO2-compensatieprojecten via DKV Mobility’s partner myclimate.

Klanten van DKV Mobility die de Future Fuel Card gebruiken, hebben toegang tot het volledige netwerk van DKV Mobility, inclusief alle relevante diensten in alle landen. De kaart zal in eerste instantie beschikbaar zijn in Denemarken, Zweden en de Benelux-landen. De uitbreiding van dit aanbod naar andere landen is in voorbereiding.

Het bedrijf kondigde recent een uitbreiding van zijn laadnetwerk aan.