Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

DKV Mobility breidt laadnetwerk uit met 200 laadpunten

Het laadnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310 duizend laadpunten door heel Europa (foto: DKV Mobility)

Greenflux, de dochteronderneming en beheerder van het complete laadaanbod van DKV Mobility, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Avia en breidt zo zijn aanbod met 200 laadpunten van uit. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

“Avia is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van traditionele brandstof. We kijken ernaar uit om nu zowel de samenwerking als het laadnetwerk uit te breiden,” zegt Sven Mehringer, managing director energy & vehicle services bij DKV Mobility. “Voor onze klanten betekent dit een aanzienlijke toename van het aantal beschikbare laadpunten in Nederland.”

Het laadnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310 duizend laadpunten door heel Europa.

DKV Mobility breidt laadnetwerk uit met 200 laadpunten | Fleet&Mobility

DKV Mobility breidt laadnetwerk uit met 200 laadpunten

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het laadnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310 duizend laadpunten door heel Europa (foto: DKV Mobility)

“Avia is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van traditionele brandstof. We kijken ernaar uit om nu zowel de samenwerking als het laadnetwerk uit te breiden,” zegt Sven Mehringer, managing director energy & vehicle services bij DKV Mobility. “Voor onze klanten betekent dit een aanzienlijke toename van het aantal beschikbare laadpunten in Nederland.”

Het laadnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310 duizend laadpunten door heel Europa.