Leaseplan tekent ‘Vested’ overeenkomst met ISS

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: ISS)

Leaseplan heeft een internationale ‘Vested’ overeenkomst gesloten met ISS, een werklocatie-ervaring en facility management onderneming, voor de nieuwe generatie fleetmanagement.

Emissiereductie 2025

ISS least momenteel wereldwijd rond de 20 duizend voertuigen die in totaal 60 duizend ton broeikasgassen per jaar uitstoten. Een groot deel van die vloot wordt geleasd van Leaseplan. Eerder dit jaar heeft ISS aangekondigd dat het zijn vloot in samenwerking met Leaseplan gaat elektrificeren als onderdeel van de ambitie om tegen 2030 net-zero voor die vloot te bereiken. “In het Vested partnerschap zijn ISS en Leaseplan even toegewijd aan elkanders succes. Ze zijn het eens geworden over specifieke meetbare doelen. Daartoe behoort dat beide partijen de emissies van hun voertuigenvloot in 2025 met een derde wil reduceren, met elektrische voertuigen als voornaamste middel. Ook willen de bedrijven de totale kosten van het bezit optimaliseren, het aantal ongevallen terugdringen en de rijders-tevredenheid verhogen.” 

Berno Kleinherenbrink, cco van Leaseplan: “We zien er naar uit om voort te bouwen op onze twintigjarige samenwerking met ISS nu we de krachten bundelen om de emissies van wegvervoer te verminderen en klimaatverandering te bestrijden.’’ Troels Bjerg, Group coo bij ISS, voegt daar aan toe: “Wij geloven sterk dat dit soort nauwe, uitkomsten-gebaseerde partnerschappen de toekomst is voor strategische onderneming-leverancier relaties.”

Leaseplan tekent ‘Vested’ overeenkomst met ISS | Fleet&Mobility

Leaseplan tekent ‘Vested’ overeenkomst met ISS

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: ISS)

Leaseplan heeft een internationale ‘Vested’ overeenkomst gesloten met ISS, een werklocatie-ervaring en facility management onderneming, voor de nieuwe generatie fleetmanagement.

Emissiereductie 2025

ISS least momenteel wereldwijd rond de 20 duizend voertuigen die in totaal 60 duizend ton broeikasgassen per jaar uitstoten. Een groot deel van die vloot wordt geleasd van Leaseplan. Eerder dit jaar heeft ISS aangekondigd dat het zijn vloot in samenwerking met Leaseplan gaat elektrificeren als onderdeel van de ambitie om tegen 2030 net-zero voor die vloot te bereiken. “In het Vested partnerschap zijn ISS en Leaseplan even toegewijd aan elkanders succes. Ze zijn het eens geworden over specifieke meetbare doelen. Daartoe behoort dat beide partijen de emissies van hun voertuigenvloot in 2025 met een derde wil reduceren, met elektrische voertuigen als voornaamste middel. Ook willen de bedrijven de totale kosten van het bezit optimaliseren, het aantal ongevallen terugdringen en de rijders-tevredenheid verhogen.” 

Berno Kleinherenbrink, cco van Leaseplan: “We zien er naar uit om voort te bouwen op onze twintigjarige samenwerking met ISS nu we de krachten bundelen om de emissies van wegvervoer te verminderen en klimaatverandering te bestrijden.’’ Troels Bjerg, Group coo bij ISS, voegt daar aan toe: “Wij geloven sterk dat dit soort nauwe, uitkomsten-gebaseerde partnerschappen de toekomst is voor strategische onderneming-leverancier relaties.”