Leasing en verhuur

Prijsoorlog EV’s laait op: Peugeot en BYD verlagen prijzen

De Atto3. (Foto: BYD)

Importeurs Peugeot Nederland en Louwman BYD hebben de prijzen van elektrische modellen deze week met duizenden euro’s verlaagd. Dat melden ze. De meeste merken kiezen er momenteel voor om de prijzen actiematig te verlagen.

Bij Peugeot zijn de e-modellen tot tweeduizend euro in prijs verlaagd, terwijl bij BYD de prijzen van de Atto 3 tot vierduizend euro werden verlaagd. Door de prijsverlaging komen de Peugeots in aanmerking voor de aankoopsubsidie.

BYD voert in de Chinese markt al langer een prijzenoorlog. Het bedrijf groeide in een paar jaar uit tot een van de grootste EV-fabrikanten van de wereld.

Lees meer over de prijsverlagingen op AM.

Prijsoorlog EV’s laait op: Peugeot en BYD verlagen prijzen | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Prijsoorlog EV’s laait op: Peugeot en BYD verlagen prijzen

De Atto3. (Foto: BYD)

Importeurs Peugeot Nederland en Louwman BYD hebben de prijzen van elektrische modellen deze week met duizenden euro’s verlaagd. Dat melden ze. De meeste merken kiezen er momenteel voor om de prijzen actiematig te verlagen.

Bij Peugeot zijn de e-modellen tot tweeduizend euro in prijs verlaagd, terwijl bij BYD de prijzen van de Atto 3 tot vierduizend euro werden verlaagd. Door de prijsverlaging komen de Peugeots in aanmerking voor de aankoopsubsidie.

BYD voert in de Chinese markt al langer een prijzenoorlog. Het bedrijf groeide in een paar jaar uit tot een van de grootste EV-fabrikanten van de wereld.

Lees meer over de prijsverlagingen op AM.