Elf kanshebbers Verhuurder vh Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook dit jaar werd de kiesdrempel in Zeeland niet gehaald, waardoor er ook geen bedrijf uit die provincie meedingt. In alle andere provincies samen brachten meer dan tweeduizend mensen een stem uit via internet of sms.

Wat opvalt is dat Autoverhuur Bultman drie keer bij de genomineerden zit. “De vestigingen doen mee, niet de bedrijven, dus dat kan. Kennelijk zijn ze er actief mee bezig geweest en dat is elemaal niet erg. Dat is juist de bedoeling”, verklaart Paul de Waal van de Bovag.

De genomineerde bedrijven krijgen binnenkort een mysteryshopper over de vloer, die zijn bevindingen rapporteert aan de jury. Die bestaat uit: Koos Burgman (algemeen directeur Bovag), Jelle Heidstra (hoofdredacteur Automotive) en Ron verhagen (Vianorm).

De jury kiest vervolgens drie finalisten, die op 14 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven, de strijd met elkaar aangaan. De aanwezigen mogen dan stemmen wie de winnaar wordt. Vorig jaar ging die eer naar AutoRent Dallinga uit het Groningse Delfzijl, die dit jaar weer is genomineerd.

De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn:

Drenthe – Century Autoverhuur, Assen
Flevoland – Autoverhuur Bultman, Emmeloord
Friesland – Friesland Lease BV, Drachten
Gelderland – Autoverhuur Bultman, Apeldoorn
Groningen – AutoRent Dallinga, Delfzijl
Limburg – AutoRent Princen, Weert
Noord-Babant – AutoRent Eindhoven, Eindhoven
Noord-Holland – SIXT BV, Schiphol
Overijssel – Autoverhuur Bultman, Deventer
Utrecht – Hertz Autoverhuur, Utrecht
Zuid-Holland – Europcar Autoverhuur, Den Haag

Elf kanshebbers Verhuurder vh Jaar | Fleet&Mobility

Elf kanshebbers Verhuurder vh Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook dit jaar werd de kiesdrempel in Zeeland niet gehaald, waardoor er ook geen bedrijf uit die provincie meedingt. In alle andere provincies samen brachten meer dan tweeduizend mensen een stem uit via internet of sms.

Wat opvalt is dat Autoverhuur Bultman drie keer bij de genomineerden zit. “De vestigingen doen mee, niet de bedrijven, dus dat kan. Kennelijk zijn ze er actief mee bezig geweest en dat is elemaal niet erg. Dat is juist de bedoeling”, verklaart Paul de Waal van de Bovag.

De genomineerde bedrijven krijgen binnenkort een mysteryshopper over de vloer, die zijn bevindingen rapporteert aan de jury. Die bestaat uit: Koos Burgman (algemeen directeur Bovag), Jelle Heidstra (hoofdredacteur Automotive) en Ron verhagen (Vianorm).

De jury kiest vervolgens drie finalisten, die op 14 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven, de strijd met elkaar aangaan. De aanwezigen mogen dan stemmen wie de winnaar wordt. Vorig jaar ging die eer naar AutoRent Dallinga uit het Groningse Delfzijl, die dit jaar weer is genomineerd.

De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn:

Drenthe – Century Autoverhuur, Assen
Flevoland – Autoverhuur Bultman, Emmeloord
Friesland – Friesland Lease BV, Drachten
Gelderland – Autoverhuur Bultman, Apeldoorn
Groningen – AutoRent Dallinga, Delfzijl
Limburg – AutoRent Princen, Weert
Noord-Babant – AutoRent Eindhoven, Eindhoven
Noord-Holland – SIXT BV, Schiphol
Overijssel – Autoverhuur Bultman, Deventer
Utrecht – Hertz Autoverhuur, Utrecht
Zuid-Holland – Europcar Autoverhuur, Den Haag