Overig

Laatste update:

E-drivers hebben 22% minder kans op ongelukken

Volkswagen heeft de E-driver gelanceerd, een online traningsprogramma dat bestuurders veiliger en brandstofbesparend moet laten rijden. Nieuwe en bestaande klanten krijgen het eerste jaar gratis toegang tot de e-learning.

Het programma valt onder het Think Blue-programma van VW, waarin allerlei duurzame initiatieven worden verzameld. Volgens VW besparen automobilisten die het programma hebben gevolgd tot 200 euro per jaar aan brandstof en volgens keuringsinstantie TÜV hebben e-Driver-deelnemers een 22% kleinere kans op ongevallen. E-driver is te downloaden op de website van VW.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
E-drivers hebben 22% minder kans op ongelukken | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

E-drivers hebben 22% minder kans op ongelukken

Volkswagen heeft de E-driver gelanceerd, een online traningsprogramma dat bestuurders veiliger en brandstofbesparend moet laten rijden. Nieuwe en bestaande klanten krijgen het eerste jaar gratis toegang tot de e-learning.

Het programma valt onder het Think Blue-programma van VW, waarin allerlei duurzame initiatieven worden verzameld. Volgens VW besparen automobilisten die het programma hebben gevolgd tot 200 euro per jaar aan brandstof en volgens keuringsinstantie TÜV hebben e-Driver-deelnemers een 22% kleinere kans op ongevallen. E-driver is te downloaden op de website van VW.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie