Ook onafhankelijke pomphouders klagen staat aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Door onze krachten te bundelen willen wij aan tafel komen en zo onze belangen goed behartigen”, zegt Smeeets. Ondanks dat zij twijfels hebben over de procedures die Bovag en Beta voeren, willen ze de brancheverenigingen niet voor de voeten lopen. “We willen vooral meer zeggenschap en inspraak. Daarom kijken we nu naar de mogelijkheid om een eigen procedure te starten, maar we kunnen ook aanhaken bij de lopende procedures.”

Volgens Smeeets worden ook andere mogelijkheden onderzocht. “Dan moet je denken aan bijvoorbeeld bemiddeling. Maar ik kan daar in dit stadium nog niet al te veel over zeggen.”

Bovag en Beta maakten in juli bekend een miljoenenclaim neer te leggen bij de staat. 

Ook onafhankelijke pomphouders klagen staat aan | Fleet&Mobility

Ook onafhankelijke pomphouders klagen staat aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Door onze krachten te bundelen willen wij aan tafel komen en zo onze belangen goed behartigen”, zegt Smeeets. Ondanks dat zij twijfels hebben over de procedures die Bovag en Beta voeren, willen ze de brancheverenigingen niet voor de voeten lopen. “We willen vooral meer zeggenschap en inspraak. Daarom kijken we nu naar de mogelijkheid om een eigen procedure te starten, maar we kunnen ook aanhaken bij de lopende procedures.”

Volgens Smeeets worden ook andere mogelijkheden onderzocht. “Dan moet je denken aan bijvoorbeeld bemiddeling. Maar ik kan daar in dit stadium nog niet al te veel over zeggen.”

Bovag en Beta maakten in juli bekend een miljoenenclaim neer te leggen bij de staat.