Carglass-moeder koopt Glasgarage

Redactie Redactie
• Laatste update:

Glasgarage behoudt, net zoals Autotaalglas, zijn eigen naam en identiteit. “Het in stand houden van de verschillende organisaties naast elkaar is van belang voor zowel onze business partners, de consument als Belron”, aldus Douwe Bekius, managing director Belron Holland.

Met de nieuwe aanwinst heeft Belron een marktaandeel van ongeveer 80 procent, meldt Automotive Management.

 

Carglass-moeder koopt Glasgarage | Fleet&Mobility

Carglass-moeder koopt Glasgarage

Redactie Redactie
• Laatste update:

Glasgarage behoudt, net zoals Autotaalglas, zijn eigen naam en identiteit. “Het in stand houden van de verschillende organisaties naast elkaar is van belang voor zowel onze business partners, de consument als Belron”, aldus Douwe Bekius, managing director Belron Holland.

Met de nieuwe aanwinst heeft Belron een marktaandeel van ongeveer 80 procent, meldt Automotive Management.