EV-Box breidt uit naar Engeland en Ierland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt EV-Box vandaag.

EV-Box heeft al kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor, red), Antwerpen, Parijs en Brooklyn, New York. Door steeds samenwerkingsverbanden te sluiten met strategische partners wil EV-Box laadinfrastructuur realiseren. Daarbij richt het bedrijf zich op specifieke markten, zoals laden op de werkplek, steden, semi-openbare parkeerplaatsen, retail, huiseigenaren en appartementengebouwen.

Onlangs was EV-Box ook aanwezig op de Avere E-mobility Conference in Amsterdam. In Fleet&Mobility is te lezen dat Kristof Vereenooghe, ceo van het van origine Nederlandse EV-Box, stelt dat het laden niet meer afhankelijk zou moeten zijn van het aantal EV’s in de buurt.

EV-Box breidt uit naar Engeland en Ierland | Fleet&Mobility

EV-Box breidt uit naar Engeland en Ierland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt EV-Box vandaag.

EV-Box heeft al kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor, red), Antwerpen, Parijs en Brooklyn, New York. Door steeds samenwerkingsverbanden te sluiten met strategische partners wil EV-Box laadinfrastructuur realiseren. Daarbij richt het bedrijf zich op specifieke markten, zoals laden op de werkplek, steden, semi-openbare parkeerplaatsen, retail, huiseigenaren en appartementengebouwen.

Onlangs was EV-Box ook aanwezig op de Avere E-mobility Conference in Amsterdam. In Fleet&Mobility is te lezen dat Kristof Vereenooghe, ceo van het van origine Nederlandse EV-Box, stelt dat het laden niet meer afhankelijk zou moeten zijn van het aantal EV’s in de buurt.