Eurolines introduceert nationaal busvervoer

Redactie Redactie
• Laatste update:

De combinatie met het internationale netwerk van Eurolines, dat meer dan 600 Europese bestemmingen omvat, maakt het mogelijk die Nederlandse steden snel en comfortabel met elkaar en met buitenlandse steden te verbinden. Dagtrips zijn al mogelijk vanaf 4 euro. Alle bussen zijn voorzien van gratis wifi, verstelbare stoelen en airco.

Het langeafstandsvervoer per bus is volgens Eurolines een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen. Zelfs groener dan de trein, zegt Michelle Moerkerke, sales & marketing manager van Eurolines. Zij wijst erop dat het verlagen van de CO2-uitstoot een belangrijk uitgangspunt vormt binnen de organisatie. “De bussen die wij inzetten zijn daarom niet ouder dan drie jaar en voldoen aan de meest recente milieueisen.”