T-mobile neemt 400 Radiuz-kaarten in gebruik

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Radiuz vandaag.

Radiuz-directeur Victor van den Berg stelt dat de werknemers de kaart kunnen gebruiken voor alle vormen van het OV. “Ze kunnen overal inchecken en we verzorgen ook de administraties, en we rapporteren en analyseren de reisbewegingen.”

Dit voorjaar is Radiuz overgenomen door Autobinck.

T-mobile neemt 400 Radiuz-kaarten in gebruik | Fleet&Mobility

T-mobile neemt 400 Radiuz-kaarten in gebruik

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Radiuz vandaag.

Radiuz-directeur Victor van den Berg stelt dat de werknemers de kaart kunnen gebruiken voor alle vormen van het OV. “Ze kunnen overal inchecken en we verzorgen ook de administraties, en we rapporteren en analyseren de reisbewegingen.”

Dit voorjaar is Radiuz overgenomen door Autobinck.