Concrete blik op de toekomst
Leasing en verhuur

Laatste update:

Tweede editie Future Fleet&Mobility Experience: praktisch over de toekomst van mobiliteit

Foto: Gerard van Bree.

De Future Fleet&Mobility Experience geeft een inkijkje in de mobiliteit van morgen én overmorgen. Er worden vergezichten geschetst, maar ook praktische inzichten gegeven over hoe je nú het mobiliteitspakket voor de komende jaren kunt ontwikkelen.

Als de coronacrisis één ding duidelijk heeft gemaakt, is dat de invulling van mobiliteit onderdeel is van het HR-beleid. Het gaat niet alleen om de vraag welk vervoermiddel je beschikbaar stelt, maar ook om de vraag hoe efficient een bepaalde reis is. De lockdown liet zien dat het aantal reisbewegingen best te beperken is, maar dat volledig thuiswerken niet de ideale oplossing is. Managers die verantwoordelijk zijn voor het mobiliteitsbeleid, zijn nu overduidelijk aan zet.

Hoe wordt het beleid post-covid geregeld? Hoe is te voorkomen dat medewerkers weer massaal in de file staan? En hoe houden we de reiskosten laag en de tevredenheid hoog? Dit is het ideale moment om óók nieuwe mobiliteits-opties te ontdekken en te implementeren. De Future Fleet&Mobility Experience helpt daarbij, met een keur aan sprekers die elk vanuit een ander perspectief belichten hoe toekomstbestendige mobiliteit eruit ziet.

Mobiliteitsadviseur Jaap van Daalen (Fleetsupport), Willem Aal (ANWB Zakelijk) en Martin Huisman (Vereniging Zakelijke Rijders) kiezen voor de praktische kant, terwijl Richard van Hooijdonk (trendwatcher en één van ‘s lands meest gevraagde sprekers) vertelt welke positie mobiliteit in de toekomst zal innemen in ons leven.

Nieuwe oplossing

Natuurlijk is veel aandacht voor nieuwe vervoersoplossingen, zoals deelconcepten en nieuwe vervoermiddelen. Norbert van den Eijnden, voormalig ceo van Alphabet en branche-analist, geeft zijn visie op deze nieuwe concepten. En wat mag u verwachten van leveranciers, zoals leasemaatschappijen?

Rogier van Ewijk, ceo van Terberg Business Lease Groep, heeft zo zijn eigen kijk op hoe leasemaatschappijen op de nieuwe mobiliteitstrends zouden moeten inspelen. En Maarten Poot, één van de oprichters van het elektrische deelscooterconcept Felyx, komt vertellen waarom hij groei in dit segment verwacht. Genoeg ingrediënten om het mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Experience

De Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 9 november in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het programma is nog volop in be­werking. Evenals op de vorige editie, kunt u veel ‘experience’ verwachten!
Aanmelden kan op FFME.nl.

Tweede editie Future Fleet&Mobility Experience: praktisch over de toekomst van mobiliteit | Fleet&Mobility
Concrete blik op de toekomst

Tweede editie Future Fleet&Mobility Experience: praktisch over de toekomst van mobiliteit

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Gerard van Bree.

Als de coronacrisis één ding duidelijk heeft gemaakt, is dat de invulling van mobiliteit onderdeel is van het HR-beleid. Het gaat niet alleen om de vraag welk vervoermiddel je beschikbaar stelt, maar ook om de vraag hoe efficient een bepaalde reis is. De lockdown liet zien dat het aantal reisbewegingen best te beperken is, maar dat volledig thuiswerken niet de ideale oplossing is. Managers die verantwoordelijk zijn voor het mobiliteitsbeleid, zijn nu overduidelijk aan zet.

Hoe wordt het beleid post-covid geregeld? Hoe is te voorkomen dat medewerkers weer massaal in de file staan? En hoe houden we de reiskosten laag en de tevredenheid hoog? Dit is het ideale moment om óók nieuwe mobiliteits-opties te ontdekken en te implementeren. De Future Fleet&Mobility Experience helpt daarbij, met een keur aan sprekers die elk vanuit een ander perspectief belichten hoe toekomstbestendige mobiliteit eruit ziet.

Mobiliteitsadviseur Jaap van Daalen (Fleetsupport), Willem Aal (ANWB Zakelijk) en Martin Huisman (Vereniging Zakelijke Rijders) kiezen voor de praktische kant, terwijl Richard van Hooijdonk (trendwatcher en één van ‘s lands meest gevraagde sprekers) vertelt welke positie mobiliteit in de toekomst zal innemen in ons leven.

Nieuwe oplossing

Natuurlijk is veel aandacht voor nieuwe vervoersoplossingen, zoals deelconcepten en nieuwe vervoermiddelen. Norbert van den Eijnden, voormalig ceo van Alphabet en branche-analist, geeft zijn visie op deze nieuwe concepten. En wat mag u verwachten van leveranciers, zoals leasemaatschappijen?

Rogier van Ewijk, ceo van Terberg Business Lease Groep, heeft zo zijn eigen kijk op hoe leasemaatschappijen op de nieuwe mobiliteitstrends zouden moeten inspelen. En Maarten Poot, één van de oprichters van het elektrische deelscooterconcept Felyx, komt vertellen waarom hij groei in dit segment verwacht. Genoeg ingrediënten om het mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Experience

De Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 9 november in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het programma is nog volop in be­werking. Evenals op de vorige editie, kunt u veel ‘experience’ verwachten!
Aanmelden kan op FFME.nl.