Martin Huisman (VZR) presenteert resultaten berijdersonderzoek exclusief op FFME

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Als we meer gaan thuiswerken moeten de leaseregelingen worden aangepast. (Foto: Shutterstock)

Martin Huisman is een van de sprekers tijdens de Future Fleet&Mobility Experience (FFME). Hij zal daar de resultaten presenteren van het onderzoek ‘Wat beweegt de zakelijk rijder’? Volgens Huisman gaan er uiteraard veel dingen goed in de regelingen, maar zijn er ook nog tal van regeltjes die tot frustratie leiden bij de berijders.martin huisman

Tijdens FFME laat hij zien welke dit zijn, aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek Wat Beweegt de Zakelijke Rijder? Zo pleit de VZR onder andere voor flexibilisering van de leasecontracten als werkgevers willen dat er meer wordt thuisgewerkt. Ook gaat hij in op de pilot die werd uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Infrastructuur.Martin Huisman (VZR) is één van de sprekers op de Future Fleet&Mobnility Experience, die op 9 november plaatsvindt in Barneveld. Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.

Martin Huisman (VZR) presenteert resultaten berijdersonderzoek exclusief op FFME | Fleet&Mobility

Martin Huisman (VZR) presenteert resultaten berijdersonderzoek exclusief op FFME

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Als we meer gaan thuiswerken moeten de leaseregelingen worden aangepast. (Foto: Shutterstock)

Martin Huisman is een van de sprekers tijdens de Future Fleet&Mobility Experience (FFME). Hij zal daar de resultaten presenteren van het onderzoek ‘Wat beweegt de zakelijk rijder’? Volgens Huisman gaan er uiteraard veel dingen goed in de regelingen, maar zijn er ook nog tal van regeltjes die tot frustratie leiden bij de berijders.martin huisman

Tijdens FFME laat hij zien welke dit zijn, aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek Wat Beweegt de Zakelijke Rijder? Zo pleit de VZR onder andere voor flexibilisering van de leasecontracten als werkgevers willen dat er meer wordt thuisgewerkt. Ook gaat hij in op de pilot die werd uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Infrastructuur.Martin Huisman (VZR) is één van de sprekers op de Future Fleet&Mobnility Experience, die op 9 november plaatsvindt in Barneveld. Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.