Trendwatcher Van Hooijdonk: Huidige leasemodel over 10 jaar passé

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Richard van Hooijdonk over mobiliteit in de toekomst. (Foto: Richard van Hooijdonk)

Het is lastig om bij mobiliteit verder te kijken dat de huidige oplossingen. Maar hoe zullen we ons in de toekomst gaan voortbewegen? Hoe vaak gaan we nog echt fysiek van A naar B, en met welk vervoermiddel? Richard van Hooijdonk, dé trendwatcher van dit moment, geeft zijn visie op de toekomst van mobiliteit op de Future Fleet&Mobility Experience, die op 9 november plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Zo betoogt hij dat, mede door de veranderende vervoersbehoeften van consumenten, het huidige leasemodel met langdurige contracten zijn langste tijd heeft gehad. Ook geeft hij zijn visie op de toepassingen van artificial intelligence  op onder andere mobiliteit.

Naast het vergezicht dat Van Hooijdonk schetst, zijn er ook diverse praktische sessies van onder andere Martin Huisman (Vereniging Zakelijke Rijders), Jaap van Daalen (Fleet Support) en Heleen Elbert (Auto&Fiscus). Het evenement is exclusief voor fleet-, wagenpark- en mobiliteitsmanagers.

Voor aanmelden en meer informatie klik hier.

Trendwatcher Van Hooijdonk: Huidige leasemodel over 10 jaar passé | Fleet&Mobility

Trendwatcher Van Hooijdonk: Huidige leasemodel over 10 jaar passé

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Richard van Hooijdonk over mobiliteit in de toekomst. (Foto: Richard van Hooijdonk)

Het is lastig om bij mobiliteit verder te kijken dat de huidige oplossingen. Maar hoe zullen we ons in de toekomst gaan voortbewegen? Hoe vaak gaan we nog echt fysiek van A naar B, en met welk vervoermiddel? Richard van Hooijdonk, dé trendwatcher van dit moment, geeft zijn visie op de toekomst van mobiliteit op de Future Fleet&Mobility Experience, die op 9 november plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Zo betoogt hij dat, mede door de veranderende vervoersbehoeften van consumenten, het huidige leasemodel met langdurige contracten zijn langste tijd heeft gehad. Ook geeft hij zijn visie op de toepassingen van artificial intelligence  op onder andere mobiliteit.

Naast het vergezicht dat Van Hooijdonk schetst, zijn er ook diverse praktische sessies van onder andere Martin Huisman (Vereniging Zakelijke Rijders), Jaap van Daalen (Fleet Support) en Heleen Elbert (Auto&Fiscus). Het evenement is exclusief voor fleet-, wagenpark- en mobiliteitsmanagers.

Voor aanmelden en meer informatie klik hier.