BMW, Porsche en Jaguar investeren in ‘Uber van de pechhulp’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Investeringsfondsen van BMW, Porsche en Jaguar Land Rover dragen in totaal 18,5 miljoen euro bij aan Urgent.ly, een app die naar eigen zeggen “de Uber van de pechhulp” wil worden. Dit maakt de Amerikaanse startup bekend. BMW heeft in de VS al besloten de app in te schakelen voor de eigen pechhulp.

Urgent.ly brengt per app mensen met pech onderweg in contact met verschillende sleepbedrijven of reparateurs. Chris Spanos, ceo van Urgent.ly, voorspelt dat technologische trends uiteindelijk de traditionele wegenwachthulp overbodig zullen maken.

BMW heeft, naast de financiële steun, Urgent.ly aangewezen voor hulp bij pech onderweg en uitgebreide mobiliteitsdiensten voor de Amerikaanse activiteiten van BMW, BMW Motorrad, Mini en Rolls-Royce. Zo worden BMW-rijders in geval van pech snel in contact gebracht met dealers, of indien nodig, met afsleepbedrijven.

BMW, Porsche en Jaguar investeren in ‘Uber van de pechhulp’ | Fleet&Mobility

BMW, Porsche en Jaguar investeren in ‘Uber van de pechhulp’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Investeringsfondsen van BMW, Porsche en Jaguar Land Rover dragen in totaal 18,5 miljoen euro bij aan Urgent.ly, een app die naar eigen zeggen “de Uber van de pechhulp” wil worden. Dit maakt de Amerikaanse startup bekend. BMW heeft in de VS al besloten de app in te schakelen voor de eigen pechhulp.

Urgent.ly brengt per app mensen met pech onderweg in contact met verschillende sleepbedrijven of reparateurs. Chris Spanos, ceo van Urgent.ly, voorspelt dat technologische trends uiteindelijk de traditionele wegenwachthulp overbodig zullen maken.

BMW heeft, naast de financiële steun, Urgent.ly aangewezen voor hulp bij pech onderweg en uitgebreide mobiliteitsdiensten voor de Amerikaanse activiteiten van BMW, BMW Motorrad, Mini en Rolls-Royce. Zo worden BMW-rijders in geval van pech snel in contact gebracht met dealers, of indien nodig, met afsleepbedrijven.