Nieuw evenement voor de mobiliteitsmanager

Future Fleet&Mobility Experience: ‘De toekomst start hier’

 Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Waar kun je het kip-ei probleem van de mobiliteit beter oplossen dan in kippendorp Barneveld? Tijdens het nieuwe evenement Future Fleet&Mobility Experience, dat plaatsvindt op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, is een overzicht te zien van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het evenement biedt daarbij een combinatie van content, netwerken én beleving. Hoe kunnen drones ingezet worden voor pakketservice? Op dit evenement kunnen bezoekers dat zelf ervaren.

Daarnaast is er ruimte voor testritten in elektrische auto’s, een overzicht van innovaties in laadinfrastructuur, telematica, autodelen, openbaar vervoer en alle andere gereedschappen die bedrijven hebben om hun mobiliteit efficiënter en duurzamer te maken. En met het huidige Klimaatakkoord is het ontwikkelen van een duurzaam, multimodaal mobiliteitsbeleid actueler dan ooit. Drie innovatiethema’s vormen samen de pijlers van het event: Connectivity is Everything, New Mobility Movements en Drivelines of the Future. Ze hebben alle drie een eigen zaal – een dome –op een uitgebreide beursvloer, met ieder een eigen programma. Zodat u als mobiliteitsmanager uw eigen menu kunt samenstellen. Uiteraard zijn ook de stands op basis van de thema’s gerangschikt, om te zorgen voor een duidelijke link tussen de presentaties in de dome en de huidige stand van zaken.

con fm

mob fm

drive fm

Future Fleet&Mobility Experience: ‘De toekomst start hier’ | Fleet&Mobility
Nieuw evenement voor de mobiliteitsmanager

Future Fleet&Mobility Experience: ‘De toekomst start hier’

 Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Future Fleet&Mobility Experience vindt plaats op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Waar kun je het kip-ei probleem van de mobiliteit beter oplossen dan in kippendorp Barneveld? Tijdens het nieuwe evenement Future Fleet&Mobility Experience, dat plaatsvindt op 14 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, is een overzicht te zien van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het evenement biedt daarbij een combinatie van content, netwerken én beleving. Hoe kunnen drones ingezet worden voor pakketservice? Op dit evenement kunnen bezoekers dat zelf ervaren.

Daarnaast is er ruimte voor testritten in elektrische auto’s, een overzicht van innovaties in laadinfrastructuur, telematica, autodelen, openbaar vervoer en alle andere gereedschappen die bedrijven hebben om hun mobiliteit efficiënter en duurzamer te maken. En met het huidige Klimaatakkoord is het ontwikkelen van een duurzaam, multimodaal mobiliteitsbeleid actueler dan ooit. Drie innovatiethema’s vormen samen de pijlers van het event: Connectivity is Everything, New Mobility Movements en Drivelines of the Future. Ze hebben alle drie een eigen zaal – een dome –op een uitgebreide beursvloer, met ieder een eigen programma. Zodat u als mobiliteitsmanager uw eigen menu kunt samenstellen. Uiteraard zijn ook de stands op basis van de thema’s gerangschikt, om te zorgen voor een duidelijke link tussen de presentaties in de dome en de huidige stand van zaken.

con fm

mob fm

drive fm