Pieter Bikker benoemd tot directeur e-mobility Kwik-Fit

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Pieter Bikker wordt directeur e-mobility bij Kwik-Fit. (Foto: Kwik-Fit)

Met deze aanstelling wil het bedrijf laten zien dat het een grote rol voor zichzelf weggelegd ziet op het gebied van elektrische mobiliteit. “Het Kwik-Fit concept is ijzersterk. Mensen kunnen snel bij ons terecht en zijn ook zo weer op weg. Dit concept willen we vertalen naar de e-mobility markt en allerlei verschillende elektrische voertuigen”, aldus Bikker, die al 22 jaar voor de keten werkt en verantwoordelijk is voor de b-to-b sales van Kwik-Fit Nederland, van waaruit hij nu ook verantwoordelijk wordt voor e-mobility. De keten voegde vorig jaar al EV-onderhoud toe aan z’n concept in Sittard. 

Strategisch

Bikker werkt vanuit zijn nieuwe functie nauw samen met Harold Kappers, die vorig jaar bij het bedrijf aan de slag is gegaan als business development manager. “De stap naar e-mobility is voor ons een strategische keuze waarmee wij ook onze bijdragen aan de energietransitie willen markeren”, aldus Martin Post, ceo bij Kwik-Fit.

Pieter Bikker benoemd tot directeur e-mobility Kwik-Fit | Fleet&Mobility

Pieter Bikker benoemd tot directeur e-mobility Kwik-Fit

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Pieter Bikker wordt directeur e-mobility bij Kwik-Fit. (Foto: Kwik-Fit)

Met deze aanstelling wil het bedrijf laten zien dat het een grote rol voor zichzelf weggelegd ziet op het gebied van elektrische mobiliteit. “Het Kwik-Fit concept is ijzersterk. Mensen kunnen snel bij ons terecht en zijn ook zo weer op weg. Dit concept willen we vertalen naar de e-mobility markt en allerlei verschillende elektrische voertuigen”, aldus Bikker, die al 22 jaar voor de keten werkt en verantwoordelijk is voor de b-to-b sales van Kwik-Fit Nederland, van waaruit hij nu ook verantwoordelijk wordt voor e-mobility. De keten voegde vorig jaar al EV-onderhoud toe aan z’n concept in Sittard. 

Strategisch

Bikker werkt vanuit zijn nieuwe functie nauw samen met Harold Kappers, die vorig jaar bij het bedrijf aan de slag is gegaan als business development manager. “De stap naar e-mobility is voor ons een strategische keuze waarmee wij ook onze bijdragen aan de energietransitie willen markeren”, aldus Martin Post, ceo bij Kwik-Fit.