Overig

Alphera Financial Services gaat verder onder de naam Alphabet

Kantoor van Alphabet. (Foto: Alphabet)

Vanaf 1 juni gaat Alphera Financial Services verder onder de naam Alphabet. De naamswijziging volgt op de fusie tussen BMW Group Financial Services en Alphabet vorig jaar.

De fusie heeft geleid tot een uitbreiding van het productaanbod van Alphabet. Naast financieringsmogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers, biedt Alphabet nu ook verzekeringen aan voor auto’s, bedrijfswagens en motorfietsen.

Het bedrijf positioneert zich nu als een totaalaanbieder van mobiliteitsoplossingen voor alle automerken. Klanten kunnen bij Alphabet terecht voor leasing, financiering en verzekering, zowel voor particulieren als zakelijke klanten, ongeacht hun omvang. Bovendien biedt Alphabet ook andere mobiliteitsoplossingen aan, zoals fietslease, deelmobiliteit en mobiliteitspassen.

BMW Financial Services en Alphabet beheren naar eigen zeggen een wagenpark van in totaal 130 duizend auto’s en zijn daarmee een van de top 3 spelers op de Nederlandse markt. Volgens de Leasemaatschappij top 60 van Automotive werd de vlootomvang eind 2022 geschat op 121.296 voertuigen.

Alphera Financial Services gaat verder onder de naam Alphabet | Fleet&Mobility
Overig

Alphera Financial Services gaat verder onder de naam Alphabet

Kantoor van Alphabet. (Foto: Alphabet)

Vanaf 1 juni gaat Alphera Financial Services verder onder de naam Alphabet. De naamswijziging volgt op de fusie tussen BMW Group Financial Services en Alphabet vorig jaar.

De fusie heeft geleid tot een uitbreiding van het productaanbod van Alphabet. Naast financieringsmogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers, biedt Alphabet nu ook verzekeringen aan voor auto’s, bedrijfswagens en motorfietsen.

Het bedrijf positioneert zich nu als een totaalaanbieder van mobiliteitsoplossingen voor alle automerken. Klanten kunnen bij Alphabet terecht voor leasing, financiering en verzekering, zowel voor particulieren als zakelijke klanten, ongeacht hun omvang. Bovendien biedt Alphabet ook andere mobiliteitsoplossingen aan, zoals fietslease, deelmobiliteit en mobiliteitspassen.

BMW Financial Services en Alphabet beheren naar eigen zeggen een wagenpark van in totaal 130 duizend auto’s en zijn daarmee een van de top 3 spelers op de Nederlandse markt. Volgens de Leasemaatschappij top 60 van Automotive werd de vlootomvang eind 2022 geschat op 121.296 voertuigen.