Fleetmanagement event over big data

Redactie Redactie
• Laatste update:

De toegankelijkheid van data speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van een mobiliteitsbeleid. Big data maakt mobiliteit op maat mogelijk.

Verder is er tijdens het evenement aandacht voor mobiliteitsbudgetten. Er wordt al jaren over gesproken, maar het aantal bedrijven dat daadwerkelijk met budgetten werkt, is op een hand te tellen. Tijdens verschillende sessies van het break-outprogramma worden mobiliteitsbudgetten behandeld.

Daarnaast wordt het eerste Nationale EV-debat georganiseerd, waarbij Bert Klerk, voorzitter van het Formule E-team, Maarten van Biezen, hoofd mobiliteit bij Natuur & Milieu, Martin Huisman, voorzitter van Vereniging Auto van de Zaak, Jack Knol, director facilities bij Capgemini en Patrick Langevoort, innovation & product manager bij Allego met elkaar in debat over elektrisch vervoer.

Bekijk hier het programma van het Fleetmanagement event. U kunt zich hier aanmelden om het evenement te bezoeken. 

Fleetmanagement event over big data | Fleet&Mobility

Fleetmanagement event over big data

Redactie Redactie
• Laatste update:

De toegankelijkheid van data speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van een mobiliteitsbeleid. Big data maakt mobiliteit op maat mogelijk.

Verder is er tijdens het evenement aandacht voor mobiliteitsbudgetten. Er wordt al jaren over gesproken, maar het aantal bedrijven dat daadwerkelijk met budgetten werkt, is op een hand te tellen. Tijdens verschillende sessies van het break-outprogramma worden mobiliteitsbudgetten behandeld.

Daarnaast wordt het eerste Nationale EV-debat georganiseerd, waarbij Bert Klerk, voorzitter van het Formule E-team, Maarten van Biezen, hoofd mobiliteit bij Natuur & Milieu, Martin Huisman, voorzitter van Vereniging Auto van de Zaak, Jack Knol, director facilities bij Capgemini en Patrick Langevoort, innovation & product manager bij Allego met elkaar in debat over elektrisch vervoer.

Bekijk hier het programma van het Fleetmanagement event. U kunt zich hier aanmelden om het evenement te bezoeken.