Steven van Eijck op podium Fleetmanagement event

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt organisator Heliview zojuist bekend.

Directeur van de vereniging, Olaf de Bruijn, sluit ’s middags aan bij Het Nationale EV debat. Tijdens het debat wordt onder andere over de onderwerpen laadkosten, subsidies, handhaving en financiele prikkels flink gedebateerd.

Lezers van Fleet&Mobility kunnen gratis naar het event

Steven van Eijck op podium Fleetmanagement event | Fleet&Mobility

Steven van Eijck op podium Fleetmanagement event

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt organisator Heliview zojuist bekend.

Directeur van de vereniging, Olaf de Bruijn, sluit ’s middags aan bij Het Nationale EV debat. Tijdens het debat wordt onder andere over de onderwerpen laadkosten, subsidies, handhaving en financiele prikkels flink gedebateerd.

Lezers van Fleet&Mobility kunnen gratis naar het event