Tien Sprinters afgeleverd bij Mourik

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Mercedes-Benz Nederland vandaag.

Het wagenpark van Mourik bestaat uit 500 voertuigen, waarvan 80 procent Mercedes-Benz is. Raymond Winterswijk, manager technische dienst bij Mourik vertelt dat het bedrijf streeft naar zoveel mogelijk uniformiteit binnen het wagenpark. “Dit is van belang voor herkenbaarheid in de markt, maar ook zeer praktisch omdat onze medewerkers geen vaste bestelwagen hebben en omdat we ons onderhoud zelf uitvoeren. Ook vinden we het belangrijk dat de uitstraling van ons materieel past bij ons imago.”

Tien Sprinters afgeleverd bij Mourik | Fleet&Mobility

Tien Sprinters afgeleverd bij Mourik

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Mercedes-Benz Nederland vandaag.

Het wagenpark van Mourik bestaat uit 500 voertuigen, waarvan 80 procent Mercedes-Benz is. Raymond Winterswijk, manager technische dienst bij Mourik vertelt dat het bedrijf streeft naar zoveel mogelijk uniformiteit binnen het wagenpark. “Dit is van belang voor herkenbaarheid in de markt, maar ook zeer praktisch omdat onze medewerkers geen vaste bestelwagen hebben en omdat we ons onderhoud zelf uitvoeren. Ook vinden we het belangrijk dat de uitstraling van ons materieel past bij ons imago.”