Daimler verstevigt banden met chauffeursservice Blacklane

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Daimler is de investering in Blacklane een belangrijk onderdeel in de strategie om de focus op mobiliteit te vergroten. De afgelopen jaren stak de onderneming volgens Klaus Entenmann, ceo van Daimler Financial Services, bijna 500 miljoen euro in mobiliteitsservices en -platforms.

Verschillende servicecategorieën
Blacklane werd in 2011 opgericht en biedt chauffeursdiensten tegen vaste tarieven. Het bedrijf beschikt hiervoor als serviceportal over een breed netwerk van lokale, professionele en gecertificeerde chauffeursdiensten. Klanten kunnen daarbij kiezen uit verschillende servicecategorieën, waaronder business class, business van en first class. Ritten kunnen rechtstreeks via de website of via de app worden geboekt.

Blacklane is inmiddels vertegenwoordigd in ruim 200 steden en op 400 vliegvelden in meer dan 50 landen over de gehele wereld. Daimler investeert sinds 2013 in Blacklane. De wereldwijde markt voor professionele chauffeursservice wordt momenteel geschat op een volume van zo’n 30 miljard dollar per jaar en groeit en ontwikkelt zich snel.

Daimler verstevigt banden met chauffeursservice Blacklane | Fleet&Mobility

Daimler verstevigt banden met chauffeursservice Blacklane

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Daimler is de investering in Blacklane een belangrijk onderdeel in de strategie om de focus op mobiliteit te vergroten. De afgelopen jaren stak de onderneming volgens Klaus Entenmann, ceo van Daimler Financial Services, bijna 500 miljoen euro in mobiliteitsservices en -platforms.

Verschillende servicecategorieën
Blacklane werd in 2011 opgericht en biedt chauffeursdiensten tegen vaste tarieven. Het bedrijf beschikt hiervoor als serviceportal over een breed netwerk van lokale, professionele en gecertificeerde chauffeursdiensten. Klanten kunnen daarbij kiezen uit verschillende servicecategorieën, waaronder business class, business van en first class. Ritten kunnen rechtstreeks via de website of via de app worden geboekt.

Blacklane is inmiddels vertegenwoordigd in ruim 200 steden en op 400 vliegvelden in meer dan 50 landen over de gehele wereld. Daimler investeert sinds 2013 in Blacklane. De wereldwijde markt voor professionele chauffeursservice wordt momenteel geschat op een volume van zo’n 30 miljard dollar per jaar en groeit en ontwikkelt zich snel.