T&E: Fiat en Suzuki meest vervuilende merken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volkswagen valt in deze studie nog onder de minst vervuilende merken. Renault-Nissan volgt na Fiat en Suzuki met veertien keer de overschrijding van het wettelijk maximum. General Motors Opel-Vauxhall staat op de derde plaats met tien keer meer uitstoot dan toegestaan.

Lees meer op Automotive Management.

T&E: Fiat en Suzuki meest vervuilende merken | Fleet&Mobility

T&E: Fiat en Suzuki meest vervuilende merken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volkswagen valt in deze studie nog onder de minst vervuilende merken. Renault-Nissan volgt na Fiat en Suzuki met veertien keer de overschrijding van het wettelijk maximum. General Motors Opel-Vauxhall staat op de derde plaats met tien keer meer uitstoot dan toegestaan.

Lees meer op Automotive Management.