Fileschade neemt toe tot ruim een miljard euro

Redactie Redactie
• Laatste update:

De politiek moet met fysieke en digitale oplossingen komen, vinden TLN, EVO en Fenedex. “Allereerst moeten de grootste knelpunten worden aangepakt met investeringen in infrastructuur. Daarnaast willen we ook een algemeen systeem, waarbij files digitaal worden weergegeven en alternatieve routes worden uitgestippeld, zowel voor autobestuurders als voor multimodaal transport”, zegt Reijers. “Er zijn op dit moment verschillende apps die dit soort oplossingen al bieden, maar dan op het niveau van weg of water, dus niet voor verschillende transportvormen die op elkaar aansluiten. De overheid moet hiervoor een overkoepelend kader ontwikkelen.”

Lees het onderzoek hier

Fileschade neemt toe tot ruim een miljard euro | Fleet&Mobility

Fileschade neemt toe tot ruim een miljard euro

Redactie Redactie
• Laatste update:

De politiek moet met fysieke en digitale oplossingen komen, vinden TLN, EVO en Fenedex. “Allereerst moeten de grootste knelpunten worden aangepakt met investeringen in infrastructuur. Daarnaast willen we ook een algemeen systeem, waarbij files digitaal worden weergegeven en alternatieve routes worden uitgestippeld, zowel voor autobestuurders als voor multimodaal transport”, zegt Reijers. “Er zijn op dit moment verschillende apps die dit soort oplossingen al bieden, maar dan op het niveau van weg of water, dus niet voor verschillende transportvormen die op elkaar aansluiten. De overheid moet hiervoor een overkoepelend kader ontwikkelen.”

Lees het onderzoek hier