Ulu lanceert ritregistratiesysteem voor zzp’ers en mkb

Redactie Redactie
• Laatste update:

De systemen heten Ritregistratie mkb en Ritregistratie zzp. Ulu heeft het keurmerk Ritregistratiesystemen behaald, waardoor de gegevens van het ontwikkelde systeem worden geaccepteerd door de belastingdienst.

Dongel
Het systeem bestaat uit een dongel, die in de auto geïnstalleerd wordt en via het internet real time informatie doorgeeft aan de app op de smartphone. De app registreert onder andere de afgelegde kilometers en motorstoringen. Het systeem kost per auto per kwartaal 59 euro.

Er is een miljoen euro aan investeringen opgehaald voor het initiatief door ceo van Ulu, Christian Kerssens, oprichter van Velio (het bedrijf dat de dongels produceert), samen met Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (Bom).

Ulu lanceert ritregistratiesysteem voor zzp’ers en mkb | Fleet&Mobility

Ulu lanceert ritregistratiesysteem voor zzp’ers en mkb

Redactie Redactie
• Laatste update:

De systemen heten Ritregistratie mkb en Ritregistratie zzp. Ulu heeft het keurmerk Ritregistratiesystemen behaald, waardoor de gegevens van het ontwikkelde systeem worden geaccepteerd door de belastingdienst.

Dongel
Het systeem bestaat uit een dongel, die in de auto geïnstalleerd wordt en via het internet real time informatie doorgeeft aan de app op de smartphone. De app registreert onder andere de afgelegde kilometers en motorstoringen. Het systeem kost per auto per kwartaal 59 euro.

Er is een miljoen euro aan investeringen opgehaald voor het initiatief door ceo van Ulu, Christian Kerssens, oprichter van Velio (het bedrijf dat de dongels produceert), samen met Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (Bom).