Personeel en mobiliteit

Laatste update:

TrackJack komt met compacte tracker

Foto: Trackjack

De Nederlandse gps-leverancier TrackJack introduceert de Go!, een compacte tracker die door de eigenaar zelf in de obd2-poort van het voertuig geklikt kan worden. Dat meldt het bedrijf. 

De Go! is een plug and play en track and trace systeem. De rittenregistratie wordt volledig automatisch uit handen genomen, met mogelijkheid tot exporteren naar Excel en pdf. Verder biedt het gps-tracking met locaties tot op de minuut en laat weten wanneer het wordt gesaboteerd. Ook behoren een veiligheidszone en snelheidsmelding tot de mogelijkheden. Volgens TrackJack levert het systeem een sluitende ritregistratie voor de Belastingdienst aan.

Het systeem vergt geen complexe inbouw, waardoor er geen kostbare investeringen nodig zijn.

TrackJack komt met compacte tracker | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Laatste update:

TrackJack komt met compacte tracker

Foto: Trackjack

De Nederlandse gps-leverancier TrackJack introduceert de Go!, een compacte tracker die door de eigenaar zelf in de obd2-poort van het voertuig geklikt kan worden. Dat meldt het bedrijf. 

De Go! is een plug and play en track and trace systeem. De rittenregistratie wordt volledig automatisch uit handen genomen, met mogelijkheid tot exporteren naar Excel en pdf. Verder biedt het gps-tracking met locaties tot op de minuut en laat weten wanneer het wordt gesaboteerd. Ook behoren een veiligheidszone en snelheidsmelding tot de mogelijkheden. Volgens TrackJack levert het systeem een sluitende ritregistratie voor de Belastingdienst aan.

Het systeem vergt geen complexe inbouw, waardoor er geen kostbare investeringen nodig zijn.