TrackJack komt met compacte tracker

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Trackjack

De Go! is een plug and play en track and trace systeem. De rittenregistratie wordt volledig automatisch uit handen genomen, met mogelijkheid tot exporteren naar Excel en pdf. Verder biedt het gps-tracking met locaties tot op de minuut en laat weten wanneer het wordt gesaboteerd. Ook behoren een veiligheidszone en snelheidsmelding tot de mogelijkheden. Volgens TrackJack levert het systeem een sluitende ritregistratie voor de Belastingdienst aan.

Het systeem vergt geen complexe inbouw, waardoor er geen kostbare investeringen nodig zijn.

TrackJack komt met compacte tracker | Fleet&Mobility

TrackJack komt met compacte tracker

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Trackjack

De Go! is een plug and play en track and trace systeem. De rittenregistratie wordt volledig automatisch uit handen genomen, met mogelijkheid tot exporteren naar Excel en pdf. Verder biedt het gps-tracking met locaties tot op de minuut en laat weten wanneer het wordt gesaboteerd. Ook behoren een veiligheidszone en snelheidsmelding tot de mogelijkheden. Volgens TrackJack levert het systeem een sluitende ritregistratie voor de Belastingdienst aan.

Het systeem vergt geen complexe inbouw, waardoor er geen kostbare investeringen nodig zijn.