Wim Slagter herkozen als verhuur-voorzitter

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Fort Voordorp in Groenekan kwamen leden van de Bovag-afdelingen Gemotoriseerde Tweewielers, Verhuur- en Deelautobedrijven, Tank- en Wasbedrijven en Aanhangwagenbedrijven bij elkaar tijdens het congres `Vooruit`.

Verhuurbedrijven zoeken manieren om aan te sluiten bij de digitalisering en jongeren die bedrijven als Uber en Airbnb volledig omarmen. Amber Mobility, ook wel P33 genoemd, was ook aanwezig met hun conceptcar de Amber One. P33 belooft mobiliteit voor 33 euro per week (zo’n 132 euro per maand) en geeft de garantie dat er altijd binnen 500 meter een deelauto beschikbaar is. Is dat toch niet zo? Dan wordt er een taxi geregeld.

Wim Slagter herkozen als verhuur-voorzitter | Fleet&Mobility

Wim Slagter herkozen als verhuur-voorzitter

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Fort Voordorp in Groenekan kwamen leden van de Bovag-afdelingen Gemotoriseerde Tweewielers, Verhuur- en Deelautobedrijven, Tank- en Wasbedrijven en Aanhangwagenbedrijven bij elkaar tijdens het congres `Vooruit`.

Verhuurbedrijven zoeken manieren om aan te sluiten bij de digitalisering en jongeren die bedrijven als Uber en Airbnb volledig omarmen. Amber Mobility, ook wel P33 genoemd, was ook aanwezig met hun conceptcar de Amber One. P33 belooft mobiliteit voor 33 euro per week (zo’n 132 euro per maand) en geeft de garantie dat er altijd binnen 500 meter een deelauto beschikbaar is. Is dat toch niet zo? Dan wordt er een taxi geregeld.