Infrastructuur

Laatste update:

EV-Box plaatst 40 duizendste laadpunt in Nederland

EV-Box heeft zijn 40 duizendste laadpunt geplaatst in Nederland. Het laadpunt is geplaatst bij In Voorburg bij hotel en restaurant Central Park by Ron Blaauw, dat het laadpunt mede gebruikt voor het opladen van EV’s die aan gasten worden uitgeleend.

Carsten Klint, eigenaar van Central Park by Ron Blaauw, vindt dat alle hotels en restaurants laadpunten voor elektrische auto’s zouden moeten bieden. “Het is een uitstekende service voor onze gasten.” Hij verwacht dat andere horecagelegenheiden volgen. “Ik denk dat het aantal laadpunten de komende jaren snel verdubbelt.” 

Vandaag werd ook bekend dat de laadpassen van EV-Box en de ANWB als betaalmethode gekoppeld kunnen worden aan de Fastned-app. Volgens Fastned kan door deze koppeling vrijwel iedere laadpas, tankpas of creditcard worden geladen bij Fastned. Kristof Vereenooghe, directeur van EV-Box, vertelt dat de koppeling direct operationeel is. “We zijn verheugd dat het snellaadnetwerk van Fastned van nu ook toegankelijk is voor EV-Box-pashouders.”

Tijdens de Avere E-Mobility Conference was Vereenooghe een van de keynote sprekers. Hij vertelde onder andere dat er nog een omslag in laden nodig is. “Laden moet niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een auto.”

Lees het congresartikel `Opladen voor een doorbraak` hier.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
EV-Box plaatst 40 duizendste laadpunt in Nederland | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Laatste update:

EV-Box plaatst 40 duizendste laadpunt in Nederland

EV-Box heeft zijn 40 duizendste laadpunt geplaatst in Nederland. Het laadpunt is geplaatst bij In Voorburg bij hotel en restaurant Central Park by Ron Blaauw, dat het laadpunt mede gebruikt voor het opladen van EV’s die aan gasten worden uitgeleend.

Carsten Klint, eigenaar van Central Park by Ron Blaauw, vindt dat alle hotels en restaurants laadpunten voor elektrische auto’s zouden moeten bieden. “Het is een uitstekende service voor onze gasten.” Hij verwacht dat andere horecagelegenheiden volgen. “Ik denk dat het aantal laadpunten de komende jaren snel verdubbelt.” 

Vandaag werd ook bekend dat de laadpassen van EV-Box en de ANWB als betaalmethode gekoppeld kunnen worden aan de Fastned-app. Volgens Fastned kan door deze koppeling vrijwel iedere laadpas, tankpas of creditcard worden geladen bij Fastned. Kristof Vereenooghe, directeur van EV-Box, vertelt dat de koppeling direct operationeel is. “We zijn verheugd dat het snellaadnetwerk van Fastned van nu ook toegankelijk is voor EV-Box-pashouders.”

Tijdens de Avere E-Mobility Conference was Vereenooghe een van de keynote sprekers. Hij vertelde onder andere dat er nog een omslag in laden nodig is. “Laden moet niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een auto.”

Lees het congresartikel `Opladen voor een doorbraak` hier.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie