BP en Total accepteren elkaars tankpassen

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Hier kun je dus straks ook met een Total-pas tanken. (Foto: BP)

Dat melden de bedrijven vandaag in een persbericht.

De samenwerking gaat dit jaar van start. Total gaat tankpassen van BP/Aral accepteren binnen zijn netwerk in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Frankrijk. BP/Aral accepteert op zijn beurt tankpassen van Total bij stations in Nederland, Duitsland, het VK, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen.

Dat betekent dat de tankpassen van zowel BP/Aral als Total bij 4.000 extra tankstations worden geaccepteerd. Volgens de brandstofleveranciers kwam de vraag nadrukkelijk uit de zakelijke markt om het netwerk uit te breiden.

BP en Total accepteren elkaars tankpassen | Fleet&Mobility

BP en Total accepteren elkaars tankpassen

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Hier kun je dus straks ook met een Total-pas tanken. (Foto: BP)

Dat melden de bedrijven vandaag in een persbericht.

De samenwerking gaat dit jaar van start. Total gaat tankpassen van BP/Aral accepteren binnen zijn netwerk in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Frankrijk. BP/Aral accepteert op zijn beurt tankpassen van Total bij stations in Nederland, Duitsland, het VK, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen.

Dat betekent dat de tankpassen van zowel BP/Aral als Total bij 4.000 extra tankstations worden geaccepteerd. Volgens de brandstofleveranciers kwam de vraag nadrukkelijk uit de zakelijke markt om het netwerk uit te breiden.