Inkoopmanagement

Laatste update:

ICLH sluit meerjarig contract met Multitankcard

(Foto: MTC)

Leasemaatschappij International Car Lease Holding (ICLH) is een meerjarig contract aangegaan met Multitankcard (MTC) voor zijn tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten. Het is naar zeggen van MTC voor het eerst dan een langjarig contract wordt vastgelegd met een leasemaatschappij.

Dit meldt MTC.

René Schilders, operationeel directeur van ICLH, meldt dat de visie van MTC het verschil maakt. “Ondernemers en particulieren zoeken geen tankpas meer, maar gemak en flexibiliteit. MTC biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van dienstverlening. Als een van de eersten in de sector was MTC klaar voor privacywetgeving AVG.”

Eerder dit voorjaar sloot MTC een langjarige overeenkomst met Terberg Leasing, ook een prominente speler op de leasemarkt. “Dat we deze grote bedrijven nu voor langere tijd aan ons hebben verbonden, laat zien dat er echt iets aan het veranderen is”, stelt aldus Patrick Roozeman, directeur van MTC.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
ICLH sluit meerjarig contract met Multitankcard | Fleet&Mobility

ICLH sluit meerjarig contract met Multitankcard

Maarten Maarten
• Laatste update:
(Foto: MTC)

Dit meldt MTC.

René Schilders, operationeel directeur van ICLH, meldt dat de visie van MTC het verschil maakt. “Ondernemers en particulieren zoeken geen tankpas meer, maar gemak en flexibiliteit. MTC biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van dienstverlening. Als een van de eersten in de sector was MTC klaar voor privacywetgeving AVG.”

Eerder dit voorjaar sloot MTC een langjarige overeenkomst met Terberg Leasing, ook een prominente speler op de leasemarkt. “Dat we deze grote bedrijven nu voor langere tijd aan ons hebben verbonden, laat zien dat er echt iets aan het veranderen is”, stelt aldus Patrick Roozeman, directeur van MTC.