Leasing en verhuur

Laatste update:

Leasedivisie Van Mossel lanceert eigen mobiliteitskaart

Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op één factuur (foto: Van Mossel)

Van Mossel Autolease en J&T Autolease introduceren in samenwerking met Multitankcard een eigen mobiliteitskaart. Tanken en laden kan met de nieuwe kaart onder meer worden gecombineerd met OV, parkeren en autowassen.

De mobiliteitskaart is geïntegreerd in een calculatietool voor het mobiliteitsbudget en daarmee eenvoudig te combineren met leaseauto en fiets. De nieuwe mobiliteitskaart wordt in eerste instantie aangeboden aan klanten van de labels Van Mossel Autolease en J&T Autolease.

“De nieuwe mobiliteitskaart geeft medewerkers de vrijheid om hun mobiliteit flexibel in te delen en de CO2-footprint te verlagen”, aldus Armand van Veen, algemeen directeur van de leasedivisie van Van Mossel. “Eenvoudig tanken en laden wordt gecombineerd met alle soorten OV: trein, bus, tram, metro en zelfs de OV-fiets. Er staat altijd voldoende saldo op de kaart. Opladen is dus niet nodig en er is nooit meer gedoe met het regelen van declaraties.”

Een factuur

Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op een factuur. Er wordt alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik en ook de medewerkers zonder leaseauto kunnen van de kaart gebruik maken. Van Veen:” Het declaratieproces levert een kosten- en tijdbesparing op en de btw-teruggave wordt geoptimaliseerd..

De mobiliteitskaart is in samenwerking met Multitankcard tot stand gekomen. Patrick Roozeman, directeur Multitankcard: “Wij zijn blij met een partner als Van Mossel die vindt dat multimodaliteit ook prima past binnen een leaseorganisatie. Op deze manier wordt de eigen totaaloplossing versterkt en wordt voorzien in een snel ontwikkelende klantbehoefte die verder reikt dan een auto alleen.”

Multitankcard heeft recent onderzoek gedaan naar de groei van biobrandstof.

Leasedivisie Van Mossel lanceert eigen mobiliteitskaart | Fleet&Mobility

Leasedivisie Van Mossel lanceert eigen mobiliteitskaart

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op één factuur (foto: Van Mossel)

De mobiliteitskaart is geïntegreerd in een calculatietool voor het mobiliteitsbudget en daarmee eenvoudig te combineren met leaseauto en fiets. De nieuwe mobiliteitskaart wordt in eerste instantie aangeboden aan klanten van de labels Van Mossel Autolease en J&T Autolease.

“De nieuwe mobiliteitskaart geeft medewerkers de vrijheid om hun mobiliteit flexibel in te delen en de CO2-footprint te verlagen”, aldus Armand van Veen, algemeen directeur van de leasedivisie van Van Mossel. “Eenvoudig tanken en laden wordt gecombineerd met alle soorten OV: trein, bus, tram, metro en zelfs de OV-fiets. Er staat altijd voldoende saldo op de kaart. Opladen is dus niet nodig en er is nooit meer gedoe met het regelen van declaraties.”

Een factuur

Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op een factuur. Er wordt alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik en ook de medewerkers zonder leaseauto kunnen van de kaart gebruik maken. Van Veen:” Het declaratieproces levert een kosten- en tijdbesparing op en de btw-teruggave wordt geoptimaliseerd..

De mobiliteitskaart is in samenwerking met Multitankcard tot stand gekomen. Patrick Roozeman, directeur Multitankcard: “Wij zijn blij met een partner als Van Mossel die vindt dat multimodaliteit ook prima past binnen een leaseorganisatie. Op deze manier wordt de eigen totaaloplossing versterkt en wordt voorzien in een snel ontwikkelende klantbehoefte die verder reikt dan een auto alleen.”

Multitankcard heeft recent onderzoek gedaan naar de groei van biobrandstof.