Erik Henstra (ex-Leaseplan) in directie Van Mossel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Erik Henstra. (Foto: Leaseplan)

Henstra was van 2016 tot 2020 ceo van Leaseplan Nederland. Henstra vervangt Geert Hoek, die zijn carrière buiten het bedrijf vervolgt.

“Erik brengt een schat aan automotive ervaring met zich mee, onder meer doordat hij lang verbonden is geweest aan de Leaseplan-organisatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Erik een belangrijke rol zal spelen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie”, schrijft het bedrijf. 

Henstra neemt zitting in het directieteam voor de dealerholding in Nederland en in de groepsdirectie. De groepsdirectie bestaat vanaf oktober uit: Eric Berkhof (ceo groep), Jurrie Scholtens (cfo groep), Koen Claesen (ceo Belux), Erik Henstra (coo groep, cfo Nederland) en Kees Berkhof (directeur occasions en remarketing Benelux).

Erik Henstra (ex-Leaseplan) in directie Van Mossel | Fleet&Mobility

Erik Henstra (ex-Leaseplan) in directie Van Mossel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Erik Henstra. (Foto: Leaseplan)

Henstra was van 2016 tot 2020 ceo van Leaseplan Nederland. Henstra vervangt Geert Hoek, die zijn carrière buiten het bedrijf vervolgt.

“Erik brengt een schat aan automotive ervaring met zich mee, onder meer doordat hij lang verbonden is geweest aan de Leaseplan-organisatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Erik een belangrijke rol zal spelen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie”, schrijft het bedrijf. 

Henstra neemt zitting in het directieteam voor de dealerholding in Nederland en in de groepsdirectie. De groepsdirectie bestaat vanaf oktober uit: Eric Berkhof (ceo groep), Jurrie Scholtens (cfo groep), Koen Claesen (ceo Belux), Erik Henstra (coo groep, cfo Nederland) en Kees Berkhof (directeur occasions en remarketing Benelux).