Infrastructuur

Tango opent mobiliteitshub in Deventer

Tango breidt uit met stations met laadpalen. (Foto: Tango)

Tango heeft onlangs in Deventer een mobiliteitshub geopend. Behalve gewoon tanken kun je er ook elektrisch opladen of een deelauto meenemen.

Van een onbemand tankstation, wil Tango zich steeds meer transformeren tot een mobiliteitspartner waar mee services te vinden zijn, zoals deelauto’s en snelladers. Daarnaast wil Tango zich graag profileren als duurzaam bedrijf. Op de nieuwe locatie in Deventer zijn dan ook 66 zonnepanelen te vinden en is een energieopslagsysteem om overtollige zonne-energie op te slaan, terwijl het water uit de ondergrondse waterbuffertank wordt gebruikt om het station te reinigen.

Tango opende afgelopen jaar in Harderwijk het eerste station met elektrische laadpalen en zet de komende jaren in op verdere uitbreiding van het laadnetwerk.   

Tango opent mobiliteitshub in Deventer | Fleet&Mobility

Tango opent mobiliteitshub in Deventer

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Tango breidt uit met stations met laadpalen. (Foto: Tango)

Van een onbemand tankstation, wil Tango zich steeds meer transformeren tot een mobiliteitspartner waar mee services te vinden zijn, zoals deelauto’s en snelladers. Daarnaast wil Tango zich graag profileren als duurzaam bedrijf. Op de nieuwe locatie in Deventer zijn dan ook 66 zonnepanelen te vinden en is een energieopslagsysteem om overtollige zonne-energie op te slaan, terwijl het water uit de ondergrondse waterbuffertank wordt gebruikt om het station te reinigen.

Tango opende afgelopen jaar in Harderwijk het eerste station met elektrische laadpalen en zet de komende jaren in op verdere uitbreiding van het laadnetwerk.