Deeltaxidienst Abel niet langer onderweg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Een Abel-taxi. (Foto: Kia Nederland)

Dat meldt Transdev vandaag.

Abel werd in 2016 gelanceerd. Lees meer over Abel in de rubriek Gamechangers. Transdev geeft aan dat er grote investeringen nodig zijn om Abel tot een succes te maken. Dat geld investeert het bedrijf liever in het uitbouwen van het platform. In andere landen (de VS en Australië) en in Arnhem heeft het bedrijf vergelijkbare initiatieven.

Transdev meldt niet hoeveel gebruikers Abel had. 

Deeltaxidienst Abel niet langer onderweg | Fleet&Mobility

Deeltaxidienst Abel niet langer onderweg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Een Abel-taxi. (Foto: Kia Nederland)

Dat meldt Transdev vandaag.

Abel werd in 2016 gelanceerd. Lees meer over Abel in de rubriek Gamechangers. Transdev geeft aan dat er grote investeringen nodig zijn om Abel tot een succes te maken. Dat geld investeert het bedrijf liever in het uitbouwen van het platform. In andere landen (de VS en Australië) en in Arnhem heeft het bedrijf vergelijkbare initiatieven.

Transdev meldt niet hoeveel gebruikers Abel had.