Mobiliteitsoplossingen

ALD gaat samenwerken met Snappcar

ALD haakt aan bij Snappcar. (Foto: Snappcar)

Leasemaatschappij ALD gaat private leasecontracten aanbieden waarbij de contractant zijn auto minimaal twee keer per maand verhuurt.

ALD Automotive en autodeelplatform Snappcar gaan leasen en autodelen combineren. Het gaat om een autodeelpilot met de Dacia Logan MCV. ALD Automotive biedt de auto’s via een private leasecontract aan, met de afspraak dat de contractant de leaseauto minimaal tweemaal per maand verhuurt via het platform van Snappcar. De private leaserijder kan hiermee het leasemaandbedrag (deels) terugverdienen.

Lees meer op Automotive Management.

ALD gaat samenwerken met Snappcar | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

ALD gaat samenwerken met Snappcar

ALD haakt aan bij Snappcar. (Foto: Snappcar)

Leasemaatschappij ALD gaat private leasecontracten aanbieden waarbij de contractant zijn auto minimaal twee keer per maand verhuurt.

ALD Automotive en autodeelplatform Snappcar gaan leasen en autodelen combineren. Het gaat om een autodeelpilot met de Dacia Logan MCV. ALD Automotive biedt de auto’s via een private leasecontract aan, met de afspraak dat de contractant de leaseauto minimaal tweemaal per maand verhuurt via het platform van Snappcar. De private leaserijder kan hiermee het leasemaandbedrag (deels) terugverdienen.

Lees meer op Automotive Management.