ALD gaat samenwerken met Snappcar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Wie het eigen risico wil verlagen is een stuk duurder uit per dag bij Snappcar.
ALD haakt aan bij Snappcar. (Foto: Snappcar)

ALD Automotive en autodeelplatform Snappcar gaan leasen en autodelen combineren. Het gaat om een autodeelpilot met de Dacia Logan MCV. ALD Automotive biedt de auto’s via een private leasecontract aan, met de afspraak dat de contractant de leaseauto minimaal tweemaal per maand verhuurt via het platform van Snappcar. De private leaserijder kan hiermee het leasemaandbedrag (deels) terugverdienen.

Lees meer op Automotive Management.

ALD gaat samenwerken met Snappcar | Fleet&Mobility

ALD gaat samenwerken met Snappcar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Wie het eigen risico wil verlagen is een stuk duurder uit per dag bij Snappcar.
ALD haakt aan bij Snappcar. (Foto: Snappcar)

ALD Automotive en autodeelplatform Snappcar gaan leasen en autodelen combineren. Het gaat om een autodeelpilot met de Dacia Logan MCV. ALD Automotive biedt de auto’s via een private leasecontract aan, met de afspraak dat de contractant de leaseauto minimaal tweemaal per maand verhuurt via het platform van Snappcar. De private leaserijder kan hiermee het leasemaandbedrag (deels) terugverdienen.

Lees meer op Automotive Management.